Κέρδισε το Τζόκερ και του έκλεψαν τα χρήματα

Μυστηριώδης ληστεία στη Θεσσαλονίκη

Καλά «διαβασμένοι» ήταν ληστές, οι οποίοι εισέβαλαν σε σπίτι στο Ωραιόκαστρο, το οποίο ανήκει σε άνδρα, ο οποίος πριν από κάποια χρόνια είχε κερδίσει στο Τζόκερ πάνω από τρία εκατομμύρια ευρώ. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δράστες περίμεναν να φύγουν οι ιδιοκτήτες του σπιτιού. Στη συνέχεια χτύπησαν με αγριότητα τα δύο σκυλιά της οικογένειας, το ένα που ήταν στην αυλή και το άλλο μέσα στο σπίτι, μπήκαν στο σπίτι και βρήκαν το χρηματοκιβώτιο, όπου μέσα φύλαγε η οικογένεια μεγάλο χρηματικό ποσό, χρυσές λίρες και κοσμήματα. 

Όπως μετέδωσε ο ΑΝΤ1, οι δράστες πρέπει να παρακολουθούσαν την οικογένεια και το σπίτι πολύ καιρό. Μόλις μπήκαν μέσα στο σπίτι απενεργοποίησαν αμέσως τον συναγερμό, έσπασαν τις κάμερες ασφαλείας που βρίσκονταν εκεί και στη συνέχεια μπήκαν στο υπνοδωμάτιο, όπου βρισκόταν το χρηματοκιβώτιο. 

Στην αρχή προσπάθησαν να το σηκώσουν, αλλά ήταν πολύ βαρύ. Τελικά κατάφεραν να το παραβιάσουν και πήραν το πολύτιμο περιεχόμενό του. Οι έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών είναι σε εξέλιξη. 


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top