Κτηνωδία στην Κρήτη: Σούβλισαν με ξύλο... γατάκι

Το βρήκε περαστικός και το έσωσε

Σούβλισαν γατάκι στην Κρήτη

Αντιμέτωπο με ένα απίστευτο θέαμα ήρθε ένα ζευγάρι στην Κρήτη, στο κτηνιατρείο όπου είχε πάει τη σκυλίτσα τους για να γεννήσει! 

Ένας νεαρός από το Ηράκλειο μπήκε μέσα κρατώντας ένα γατάκι το οποίο βρήκε τραυματισμένο στο δρόμο. Το μικρό τετράποδο που είναι περίπου 1,5 μηνών είχε στην κοιλιά του περασμένο ένα.... ξυλάκι από σουβλάκι! 

Το απίστευτο συμβάν έγινε το απόγευμα της Μ. Παρασκευής και ο κτηνίατρος, Γιώργος Πιπεράκης, ο οποίος περιποιήθηκε το ζωάκι, ανέφερε στην εφημερίδα Πατρίς

«Δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο. Ήταν ένα αποκρουστικό θέαμα. Δεν μπορείς να πιστέψεις ότι υπάρχει άνθρωπος που έκανε κάτι τέτοιο σε ένα ανυπεράσπιστο πλάσμα και όμως υπάρχει». 

Ο κτηνίατρος Γιώργος Πιπεράκης

Ο κτηνίατρος Γιώργος Πιπεράκης 

Το ζευγάρι που έζησε από την πρώτη στιγμή τις αγωνιώδεις προσπάθειες του γατιού να επιβιώσει, αποφάσισε να το υιοθετήσει. Το γατάκι αναρρώνει με μεγάλη ταχύτητα και ήδη έχει νιώσει την αγάπη και τη φροντίδα στο σπίτι τους.

Ο Παναγιώτης Κατσιμπίρης και η σύζυγός του Αθηνά που υιοθέτησαν το γατάκι

Ο Παναγιώτης Κατσιμπίρης και η σύζυγός του Αθηνά που υιοθέτησαν το γατάκι

Ο Παναγιώτης Κατσιμπίρης και η σύζυγός του Αθηνά, οι οποίοι έχουν 5 παιδιά υιοθέτησαν το άτυχο γατάκι και το ονόμασα Λίλιαν, μας είπαν:

«Είχαμε την αγωνία να πάει καλά η γέννα του σκύλου μας και αυτό που ζήσαμε στο κτηνιατρείο δεν μπορόυμε να το βγάλουμε από το μυαλό μας. Μπαίνει μέσα ένα παλικάρι με ένα σουβλισμένο γατάκι. Το ξύλο από το σουβλάκι το είχαν περάσει από τη μια πλευρά της κοιλιάς μέχρι την άλλη. Κάποιοι το πέταξαν στο δρόμο να πεθάνει. Ήταν μια χουφτίτσα. Τι τους έκανε για να κάνουν κάτι τόσο φρικιαστικό;» ανέφεραν και πρόσθεσαν: «Ανατριχιάζουμε και μόνο με τη σκέψη αυτού που είδαμε, σοκαριστήκαμε πολύ άσχημα»

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top