Τι δήλωσαν στο Star οι κατηγορούμενοι για τον θάνατο του εικονολήπτη

Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις του ιατροδικαστή

Ελεύθεροι αφέθηκαν οι σαϊτομάχοι και ο δημοτικός σύμβουλος που κατηγορούνται για τον τραγικό θάνατο του Κώστα Θεοδωρακάκη στην Καλαμάτα.

Είναι ελεύθεροι μέχρι και τη δίκη τους στο αυτόφωρο την  ερχόμενη Παρασκευή ...Η κατηγορία  που αντιμετωπίζουν για τον θάνατο ενός ανθρώπου που πάλευε για το μεροκάματο είναι ανθρωποκτονία από αμέλεια ....Μια κατηγορία που είναι σε βαθμό πλημμελήματος.

Οι κατηγορούμενοι μιλούν μεταξύ τους ..Χαμογελούν ....Η δημοσιογράφος του Star Βελικα Καραβάλτσιου τους πλησιάζει για να ρωτήσει για τον  νεκρό συνάνθρωπο τους .

«Δυσφημείτε την Καλαμάτα» ήταν η μοναδική αντίδραση ενός εκ των κατηγορουμένων.

Ένας δεύτερος τον απομακρύνει. Ανάμεσα στους επτά και ένας δημοτικός σύμβουλος.....Τραγική ειρωνεία ήταν φίλος με τον άτυχο εικονολήπτη.

 «Δεν έχω καμία  σχέση, ούτε αρμοδιότητα για την οργάνωση των μέτρων ασφαλείας του σαϊτοπόλεμου. Αυτό προκύπτει από τις αποφάσεις του δημοτικού συμβουλίου Καλαμάτας άρα δεν έχω και καμία ευθύνη» δήλωσε ο δημοτικός σύμβουλος.
 Νίκος Μπασακίδης.

«Υπάρχουν αρμόδιοι .Ασφαλώς και υπάρχουν αρμόδιοι» ανέφερε ο δικηγόρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Κώστας Μαργέλης.  Ο δικηγόρος των πέντε κατηγορουμένων δήλωσε στο Star.

«Δεν μπορεί  ο κάθε σαϊτολόγος να είναι υπεύθυνος για τα μέτρα ούτε για την τήρηση των ληφθέντων μέτρων ασφαλείας». 

Σύμφωνα με πληροφορίες  δεν υπάρχουν μαρτυρίες  από ποιον σαϊτολόγο έφυγε η σαΐτα ...Η αστυνομία έχει κατασχέσει όλα τα βίντεο που εξετάζονται αυτή τη στιγμή από ειδικούς.

Την ίδια ώρα ο δήμαρχος της πόλης  ρίχνει  λάδι στη φωτιά…Όχι μόνο δήλωνε μετά τον  θάνατο του εικονολήπτη ότι το έθιμο κάνει καλό στον τόπο αλλά χθες το απόγευμα βρέθηκε στις ιπποδρομίες του Αι Γιώργη σαν να μην συμβαίνει τίποτα .Σαν να μην έχει σκοτωθεί ο Κωστας 12 ώρες πριν.

Ανατριχίλα προκαλούν τα ευρήματα  του ιατροδικαστή. Ακόμα και ο ίδιος ήταν σοκαρισμένος από τα όσα είδε στον άτυχο εικονολήπτη.

Όπως τόνισε, η σαΐτα διέλυσε το κρανίο του Κώστα. Το χτύπημα είναι στον δεξιό κρόταφο. Υπήρχε μεγάλη αιμορραγία και πολλαπλές κακώσεις .Ο θάνατος ήταν ακαριαίος. 

Η δύναμη του είναι αντίστοιχη μιας ρουκέτας και μπορεί πολύ εύκολα να τραυματίσει ένα άτομο δηλαδή να προκαλέσει διατρητικά τραύματα θλαστικά τραύματα και εάν είναι σε κοντινή απόσταση μπορεί να γκρεμίσει και έναν τοίχο πολύ μικρού πάχους.

Φίλοι του αδικοχαμένου εικονολήπτη αφήνουν λίγα λουλούδια στο σημείο που έχασε τη ζωή του ο Κώστας .Αν είχαν ληφθεί μέτρα σήμερα θα ζούσε.

Δείτε ολόκληρο το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Star με τη Μάρα Ζαχαρέα εδώ 
 


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top