Μια κινητή "βόμβα" φαίνεται πως οδηγούσε το νεαρό κορίτσι το οποίο βρήκε φρικτό θάνατο σε τροχαίο δυστύχημα στο Ναύπλιο. Η οικογένεια της σοκαρισμένη μιλά στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του STAR και αποκαλύπτει τι ακριβώς συνέβη.
Η Νεκταρία είχε στα χέρια της ένα αυτοκίνητο "σκοτώστρα" .Πειραγμένο. Άπειρη να το χειριστεί. Δεν είχε καν δίπλωμα οδήγησης, όπως υποστηρίζει η οικογένεια.
Δυστύχημα στο Ναύπλιο: Πώς κόπηκε το νήμα της ζωής της 20χρονης Νεκταρίας
«Από 1.800 κυβικά, το είχε κάνει 3.000 μετατροπή. Φτιαγμένο. Ντριφτάδικο. Το χρησιμοποιούσαν έξω, βόλτες, μπατιλίκια…» λέει ο θείος της 20χρονης, σημειώνοντας πως το κορίτσι «δεν είχε δίπλωμα, θα έδινε να πάρει δίπλωμα»
Το αυτοκίνητο δεν ήταν καν δικό της αλλά του φίλου της. Τι έγινε το μοιραίο βράδυ και γιατί έφθασε στα χέρια της; Ο φίλος της υποστήριξε ότι βγήκαν να ψάξουν το σκυλί τους που χάθηκε. Ακολούθησαν ξεχωριστές διαδρομές. Εκείνη πήρε το αυτοκίνητο που της κόστισε τη ζωή.
«Αυτά τα αμάξια είναι χειροβομβίδες. Δε βγήκαν να ψάξουν τα σκυλιά. Είπε η μάνα του ότι δεν ήταν η αιτία τα σκυλιά. Πολλά μπορεί να είναι.
Να βγει η αλήθεια θέλουμε. Δεν ήρθε καν να μας σταθεί» συνέχισε ο θείος της Νεκταρίας.
Ο θείος της αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να είχε προηγηθεί κάποια φιλονικία .Φίλος του ζευγαριού πάντως τα διαψεύδει όλα.
«Δεν ισχύουν ρε παιδιά αυτά. Δεν ήταν ούτε πειραγμένο ούτε τίποτα...και λάστιχα είχε και τα πάντα» σημειώνει φίλος της.
Η Νεκταρία το μοιραίο βράδυ οδηγούσε στον επαρχιακό δρόμο Ναύπλιο - Τολό, υπό καταρρακτώδη βροχή, με ιλιγγιώδη ταχύτητα και με ένα αυτοκίνητο που σίγουρα δεν ήταν για τις δικές της δυνατότητες. Το μοιραίο δεν άργησε να συμβεί. Έχασε τον έλεγχο, προσέκρουσε σε δυο κολώνες, παρέσυρε ότι βρήκε μπροστά της.
Το όμορφο κορίτσι λάτρευε την αδρεναλίνη και την ταχύτητα. Συχνά κανόνιζε με τον φίλο της και πήγαιναν σε αγώνες αυτοκινήτων. Έβγαζε φωτογραφίες δίπλα σε αγωνιστικά οχήματα, ενώ ανέβαζε βίντεο με αγώνες ταχύτητας.
Τι πρέπει να προσέχουμε όταν οδηγούμε τέτοια αυτοκίνητα; Ο ειδικός σε θέματα αυτοκινήτων, Βασίλης Σαρημπαλίδης εξηγεί στο STAR:
«Αυτά τα αμάξια δεν έχουν λάστιχα. Πρέπει να γίνεται έλεγχος» εξηγεί ο ειδικός σε θέματα αυτοκινήτων, Βασίλης Σαρημπαλίδης.
Η τήρηση των κανόνων ασφαλείας σώζει ζωές. Η οικογένεια της άτυχης Νεκταρίας σήμερα της είπε το τελευταίο αντίο στα 20 της μόλις χρόνια.
Δείτε ολόκληρο το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του STAR