Θρίλερ με τον εξαφανισμένο Πολωνό τουρίστα στα Χανιά

Κόκκινο έχει χτυπήσει η αγωνία των συγγενών του

πολωνος τουριστας

Τέλος δεν έχει το θρίλερ με τον εξαφανισμένο Πολωνό τουρίστα στα Χανιά, ο οποίος έχει να δώσει σημεία ζωής από τις 9 Απριλίου.

Ο 64χρονος Andrzej Weber εξαφανίστηκε στην περιοχή της Σούγιας και όλο αυτό το διάστημα οι έρευνες για τον εντοπισμό του έχουν αποδειχθεί άκαρπες.

Οι Αρχές τον αναζητούν στην περιοχή της Σούγιας και της Αγίας Ρουμέλης με τη συμμετοχή 7 οχημάτων και 18 υπαλλήλων από το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Ανώπολης.

Ωστόσο, σύμφωνα με το cretalive, ο χρόνος δεν είναι σύμμαχος στις προσπάθειές τους.

Όπως επισημαίνουν άνθρωποι που γνωρίζουν το ανάγλυφο της περιοχής, χαρακτηρίζεται από δύσβατα σημεία, επικίνδυνα για όποιον μπορεί να μην τα γνωρίζει και ιδίως αν κινείται μόνος του.

Μυστήριο με την εξαφάνιση Πολωνού τουρίστα στα Χανιά

Τι έχει συμβεί

Ο 64χρονος Andrzej Weber είχε επισκεφθεί τα Χανιά για κάμπινγκ και πεζοπορία. 

Σύμφωνα με φίλη του που δήλωσε την εξαφάνισή του, έχει ύψος 1,94 μ., είναι λεπτός με κοντά, γκρίζα μαλλιά και γκριζοπράσινα μάτια. Συνήθως φορά αθλητικά ρούχα και παπούτσια κι έχει μαζί του ένα σακίδιο πλάτης με σκηνή και υπνόσακο. 

Η ίδια ανέφερε ότι ο 64χρονος έφτασε στα Χανιά στις 6 Απριλίου και με τη δημόσια συγκοινωνία πήγε στο νότιο κομμάτι του νησιού και στα Λευκά Όρη. Σχεδίαζε μάλιστα να κατασκηνώσει στην παραλία και σε ορεινές περιοχές ανάμεσα στο Σούγια και στη Χώρα Σφακίων, αλλά δεν αποκλείεται να πήρε το καραβάκι για τη Γαύδο στις 9 και 10 Απριλίου. 

Οι δικοί του τον περίμεναν στην Κρακοβία το Σάββατο 13 Απριλίου, όμως δεν εμφανίστηκε ποτέ στο αεροδρόμιο

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top