Άγριες μάχες στα Εξάρχεια – Τραυματίστηκε ένας αστυνομικός

Μολότοφ και πετροπόλεμος μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες

Σοβαρά επεισόδια σημειώθηκαν το βράδυ της Παρασκευής στα Εξάρχεια, όταν ομάδα κουκουλοφόρων πραγματοποίησαν διαδοχικές καταδρομικές επιθέσεις εναντίον αστυνομικών με βόμβες μολότοφ, πέτρες και ρόπαλα, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ένας αστυνομικός. 

Τα επεισόδια ξέσπασαν λίγο πριν από τα μεσάνυχτα. Επί περίπου 45 λεπτά, ομάδα κουκουλοφόρων πραγματοποιούσε επιθέσεις εναντίον της διμοιρίας των ΜΑΤ που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Πατησίων και Τοσίτσα. 

Οι αντιεξουσιαστές πέταξαν βόμβες μολότοφ, πέτρες, ξύλα και έβαλαν φωτιές σε κάδους. Οι αστυνομικοί απάντησαν με χρήση χημικών και χειροβομβίδων κρότου λάμψης, ενώ διεκόπη και η κυκλοφορία των οχημάτων στην Πατησίων στο ρεύμα προς Πατήσια. 

Περίπου 25 λεπτά αργότερα, άλλη ομάδα πραγματοποίησε επίθεση με πέτρες και ξύλα στο κτίριο του υπουργείου Πολιτισμού στην οδό Μπουμπουλίνας.

Η ένταση συνεχίστηκε και στις 02:00 τα ξημερώματα 22χρονος Ιρακινός επιτέθηκε και τραυμάτισε ελαφρά έναν αστυνομικό στην οδό Τσαμαδού, Ο νεαρός συνελήφθη από την αστυνομία. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top