Παρέμβαση Εισαγγελέα για τη δολοφονία και το μαστίγωμα στις φυλακές

Εκτός ελέγχουοι κρατούμενοι

Φυλακές Κορυδαλλού

Την παρέμβαση της Εισαγγελέως του Αρείου Πάγου Ξένης Δημητρίου προκάλεσαν τα τελευταία περιστατικά στις φυλακές Κορυδαλλού και Τρικάλων.

Η ανώτατη εισαγγελέας έδωσε παραγγελία στους αρμόδιους κατά τόπους εισαγγελείς για τη διενέργεια ποινικής προκαταρκτικής εξέτασης στο πλαίσιο της οποίας θα αναζητηθούν ευθύνες για τα περιστατικά βίας στα δύο σωφρονιστικά καταστήματα.

Φυλακές Τρικάλων: Σκότωσαν στο ξύλο κρατούμενο λίγο πριν αποφυλακιστεί

Σκότωσε συγκρατούμενό του

Σύμφωνα με πληροφορίες, ένας 55χρονος Αλβανός, που εξέτιε ποινή για παράνομη είσοδο στη χώρα και επρόκειτο σύντομα να αποφυλακιστεί, επιτέθηκε και σκότωσε έναν 66χρονο συγκρατούμενό του, ο οποίος επίσης θα αποφυλακιζόταν σύντομα. 

Μεταξύ τους υπήρχε ένταση εδώ και μία εβδομάδα και μάλιστα κρατούνταν στον ίδιο χώρο υποδοχής.

Μαστίγωσαν κρατούμενους στις φυλακές Κορυδαλλού

Την Πέμπτη το πρωί στις φυλακές Κορυδαλλού, όταν ένας Έλληνας κρατούμενος κι ένας Αλβανός δέχθηκαν επίθεση από άλλους κρατούμενους με αυτοσχέδια μαστίγια από καλώδια στη Δ΄ Πτέρυγα. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δράστες άρχισαν να μαστιγώνουν με μανία τον 33χρονο Έλληνα, ο οποίος είχε συλληφθεί για ληστείες και κλοπές και τον 27χρονο Αλβανό, ο οποίος βρίσκεται στη φυλακή για υπόθεση ναρκωτικών. ό συνεχή παρακολούθηση. 

Φυλακές Κορυδαλλού: Μαστίγωσαν κρατούμενους μέσα στα κελιά τους

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top