Φυλακές Κορυδαλλού: Μαστίγωσαν κρατούμενους μέσα στα κελιά τους

Νέο περιστατικό βίας - Στο νοσοκομείο οι τραυματίες

φυλακές Κορυδαλλού

Ένα νέο κρούσμα βίας καταγράφηκε την Πέμπτη το πρωί στις φυλακές Κορυδαλλού, όταν ένας Έλληνας κρατούμενος κι ένας Αλβανός δέχθηκαν επίθεση από άλλους κρατούμενους με αυτοσχέδια μαστίγια από καλώδια στη Δ΄ Πτέρυγα. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δράστες άρχισαν να μαστιγώνουν με μανία τον 33χρονο Έλληνα, ο οποίος είχε συλληφθεί για ληστείες και κλοπές και τον 27χρονο Αλβανό, ο οποίος βρίσκεται στη φυλακή για υπόθεση ναρκωτικών. 

Νεκρός κρατούμενος στις φυλακές Κορυδαλλού

Οι δύο κρατούμενοι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο σε τραγική κατάσταση. Για το νέο αυτό περιστατικό βίας, το υπουργείο Δικαιοσύνης διέταξε έρευνα, όμως πηγές του δεν επιβεβαιώνουν το μαστίγωμα και κάνουν λόγο μόνο για τραυματισμό. 

Δολοφόνησαν κρατούμενο στις φυλακές Κορυδαλλού

Υπενθυμίζεται ότι τον τελευταίο καιρό έχουν καταγραφεί πολλά τέτοια περιστατικά βίας μέσα στις φυλακές με αποκορύφωμα το μακελειό της 7ης Μαρτίου, όταν ένας κρατούμενος σκοτώθηκε και αρκετοί τραυματίστηκαν κατά τη διάρκεια συμπλοκών με αυτοσχέδια μαχαίρια. 

Τον ίδιο μήνα, επίσης, ήρθε στο φως της δημοσιότητας το βίντεο από την εν ψυχρώ δολοφονία Αλβανού κρατούμενου από συγκρατούμενούς του, ο οποίος φέρεται να είχε δώσει την εντολή για τη δολοφονία του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου. 


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top