Τράπεζα Τροφίμων: Βοήθησε κι εσύ επιλέγοντας το κοντινότερο σούπερ μάρκετ

Οι δράσεις επεκτείνονται σε ακόμα δύο πόλεις, Θεσσαλονίκη και Λάρισα

Τράπεζα Τροφίμων

Για ακόμα μία χρονιά η Τράπεζα Τροφίμων συλλέγει τρόφιμα για καλό σκοπό. Αυτή τη φορά οι δράσεις επεκτείνονται σε ακόμα δύο πόλεις, Θεσσαλονίκη και Λάρισα, σε συνεργασία με τις τοπικές οργανώσεις.

Λάρισα

Από 12 έως και 16 Απριλίου, συγκέντρωση τροφίμων από καταναλωτές στα καταστήματα Γαλαξία στην Λάρισα, από την Τράπεζα Τροφίμων Θεσσαλίας. Θα συμμετέχουν ως εθελοντές πρόσκοποι. 

Θεσσαλονίκη

Στις 18 και 20 Απριλίου, η Τράπεζα Τροφίμων Θεσσαλονίκης συγκεντρώνει τρόφιμα από καταναλωτές στο κατάστημα ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" 11ο χλμ Θεσ/νικης – αεροδρομίου (περιοχή ΙΚΕΑ) με  60 εθελοντές!

Αττική

Στις 19 Απριλίου σε συνεργασία με τις αλυσίδες σουπερμάρκετ ΑΒ Βασιλόπουλος, Σκλαβενίτης και My Market η Τράπεζα Τροφίμων θα βρίσκεται σε 17 σημεία στην Αττική συλλέγοντας τρόφιμα γι’ αυτούς που τα έχουν ανάγκη. Συμμετέχουν εθελοντές εργαζόμενοι από τις εταιρίες Chep & General Mills. Συνολικά θα συμμετάσχουν 220 εθελοντές με 20 van!

Τρόφιμα που μπορείτε να δωρίσετε είναι: όσπρια, ρύζι, ζυμαρικά, ζάχαρη, αλεύρι, γάλα εβαπορέ, λάδι, τοματοειδή, δημητριακά.

Δείτε εδώ  τα συνεργαζόμενα σούπερ μάρκετ στην Αττική
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top