Δραπέτης: «Ο σωματικός και ψυχολογικός βιασμός από συγκρατούμενό μου»

Πώς οι επώνυμοι έπεφταν στα… δίχτυα του «Παραμυθά»

Toν λόγο για τον οποίο αποφάσισε να αποδράσει το 2002, αποκάλυψε ο δραπέτης δημοσιογράφος και τραγουδιστής, μέσα από τις φυλακές όπου κρατείται. Περιγράφοντας στην εκπομπή «Μαζί σου» όσα βίωσε από συγκρατούμενό του, προκαλεί σοκ.  

«Με βάζουν σε κάποιο κελί με κάποιον Κρητικό, ο οποίος είχε μια ποινή δις ισόβια για τη δολοφονία τεσσάρων ανθρώπων. Με γυρίζετε πίσω και αυτό το πράγμα μου κάνει κακό. Έχω κάνει πάρα πολλά χρόνια ψυχανάλυση για να το ξεπεράσω αυτό το πράγμα και δε θέλω να το συζητάω αλλά πρέπει…Συγνώμη...»

Προσπαθώντας να περιγράψει τις... άγριες καταστάσεις που έζησε στις φυλακές Αλικαρνασσού το 1996,  ο άνθρωπος με τα 1000 πρόσωπα, μιλώντας στην εκπομπή "Μαζί σου" λυγίζει:

«Όταν λοιπόν μπήκα εκεί τις πρώτες τρεις μέρες ήταν όλα οκ. Την πέμπτη μέρα όμως ο συγκεκριμένος κύριος ήρθε στο κρεβάτι μου και θα σταματήσω εκεί. Καταλαβαίνετε λοιπόν τι τράβαγα ένα χρόνο και ένα μήνα μέσα εκεί και δεν μπορούσα να αντιδράσω. Φανταστείτε λοιπόν ότι έχω την ψυχολογική βία και τη σωματική από τον συγκεκριμένο άνθρωπο κι έχω και το ψυχολογικό ότι δεν πρέπει να μιλήσω.  Το μοναδικό μου όπλο λοιπόν ήταν η άδεια».

Πώς οι επώνυμοι έπεφταν στα… δίχτυα του «Παραμυθά»

Αν και δραπέτης  επί 17 ολόκληρα χρόνια έκανε καριέρα ως δημοσιογράφος, παρουσιαστής, τραγουδιστής, γιος πολιτικού, γόνος εφοπλιστή, παιδί της Μις Υφήλιος 1964, συγγενής της... Ελένης Φιλίνη και όχι μόνο. 
Με το πλούσιο γενεαλογικό του δέντρο και την άνετη πρόσβασή του στα τηλεοπτικά πλατό, πολλοί επώνυμοι εμπιστεύτηκαν το μικρόφωνό του... παραμυθά δραπέτη. 

«Ο βιασμός είναι έγκλημα, πολύ μεγάλο έγκλημα. Ο λόγος που έγινα δημοσιογράφος μετά από αυτό , μετά που δραπέτευσα ήταν αυτός. Πιστέψτε με. Μπήκα στη διαδικασία κι ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία για να μπορέσω να φτάσω στο σημείο, όλοι αυτοί οι άνθρωποι να είναι πολύ κάτω. Το καταλάβατε; Αυτό...αυτό...»

Δείτε ολόκληρο το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του STAR
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top