Δωρεάν εξετάσεις σε ακριτικά νησιά

Πάνω από 120 εθελοντές με 13 φουσκωτά συμμετέχουν

Κάτω από έναν σκοτεινιασμένο ουρανό, παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες, πάνω από 120 εθελοντές με 13 φουσκωτά, ανάμεσά τους 50 γιατροί 23 διαφορετικών ειδικοτήτων, φτάνουν ενθουσιασμένοι με τον εξοπλισμό τους, στην Αστυπάλαια για να προσφέρουν περίθαλψη στους ντόπιους.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star Channel 

Για τρεις ημέρες, έως και το μεσημέρι της Δευτέρας, οι κάτοικοι του νησιού μπορούν να εξετάζονται δωρεάν. Και αυτή είναι μια από τις ανακουφιστικές δράσεις της ΑΧΙΟΝ HELLAS. Εκπαιδευτικά, πολιτιστικά, αθλητικά, περιβαλλοντικά προγράμματα αλλά και σημαντικά έργα υποδομής θα υλοποιηθούν συνολικά σε τέσσερα ακριτικά νησιά μέχρι τις 14 Απριλίου.

Ξεκίνησε ο 7ος διάπλους της «Axion-Hellas»

Οπώς τόνισε ο Βασίλης Πατέρας, πρόεδρος της Axion Hellas «Έγινε μια σχεδιασμένη περιβαλλοντική δράση καθαρισμού λιμανιού στο λιμάνι Ανάληψη Αστυπάλαιας και αύριο το πρωί θα γίνει στο λιμάνι Σκάλας Αστυπάλαιας. Μαζί με Axion Hellas, o Σύνδεσμος Ελλήνων Βατραχανθρώπων, η WWF και η HELMEPA. Να τονίσουμε επίσης ότι εγκαινιάζουμε ένα γήπεδο που φτιάξαμε 5*5 στο λιβάδι Αστυπάλαιας».

Αρωγοί στην προσπάθεια της ΑΧΙΟΝ HELLAS, πολλοί διαφορετικοί φορείς και ιδρύματα, από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Επόμενες στάσεις τους, η Τήλος και η Χάλκη. Τελικός προορισμός τους, το Καστελόριζο. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top