Χαλάνδρι: 27χρονος πυροβόλησε με καραμπίνα τον γιο του και αυτοκτόνησε

Σε κατάσταση σοκ η εν διαστάσει σύζυγός του - Εικόνες από το σημείο

Δείτε το video από το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star 

Ανείπωτη οικογενειακή τραγωδία συνέβη το πρωί της Κυριακής στο Χαλάνδρι, όπου ένας 27χρονος πατέρας φέρεται να πυροβόλησε τον 4χρονο γιο του με κυνηγετική καραμπίνα και στη συνέχεια να αυτοκτόνησε με το ίδιο όπλο.

Το σπίτι όπου σημειώθηκε η οικογενειακή τραγωδία. Φωτογραφία: Κονταρίνης Γιώργος/Eurokinissi

Το περιστατικό σημειώθηκε στη συμβολή των οδών Τυμφρηστού και Μεσσηνίας.

Aστυνομικές δυνάμεις έξω από το σπίτι όπου ο 27χρονος σκότωσε τον γιο του και αυτοκτόνησε με καραμπίνα.Φωτογραφία: Καπαντάης Δημήτρης/InTime

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 27χρονος βρισκόταν σε διάσταση με τη σύζυγό του εδώ και περίπου έναν χρόνο. Οι δυο τους φέρονται να καυγάδιζαν συνεχώς και να είχαν πολλές διαφωνίες.

Σήμερα το πρωί η νεαρή γυναίκα άρχισε να τον αναζητά στο τηλέφωνο αλλά δεν απαντούσε στις κλήσεις της. Όταν πήγε στο σπίτι του 27χρονου, φέρεται να ήρθε αντιμέτωπη με το φρικτό θέαμα. Πλέον έχει μεταφερθεί στην ασφάλεια προκειμένου να δώσει κατάθεση, αφού πρώτα οι αστυνομικοί καταφέρουν να την ηρεμήσουν μετά το σοκ που υπέστη.

Συγκεντρωμένος κόσμος έξω από το σημείο της τραγωδίας στο Χαλάνδρι. Φωτογραφία: Καπαντάης Δημήτρης/InTime

Η αστυνομία κλήθηκε περίπου στις 11 το πρωί της Κυριακής αλλά κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει ακόμα με σιγουριά πότε ο 27χρονος πυροβόλησε στον γιο του και πότε αυτοκτόνησε. Στο σημείο βρίσκεται ιατροδικαστής προκειμένου να διαπιστώσει πώς συνέβη ό,τι συνέβη.

Η περιοχή αποκλείστηκε από την αστυνομία ενώ οι έρευνες είναι σε πλήρη εξέλιξη. Οι αστυνομικοί πήραν διάφορα αντικείμενα μέσα από το σπίτι προκειμένου να τα εξετάσουν αλλά και ένα τηλέφωνο ώστε να εξακριβώσουν με ποιον επικοινώνησε τελευταία φορά ο 27χρονος, αν είχε στείλει κάποιο μήνυμα ή αν είχε προειδοποιήσει με κάποιον τρόπο.

Γείτονες κάνουν λόγο για έναν νεαρό άνδρα που συμπεριφερόταν φυσιολογικά, κυκλοφορούσε στη γειτονιά, φρόντιζε το παιδί του, έπαιζαν μαζί και είχαν και ένα μικρό σκυλάκι.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top