«ANT»: Πρώτος διαγωνισμός διαπραγματεύσεων για τους φοιτητές στην Ελλάδα

«Αthens Negotiation Tournament» στις 13 και 14 Απριλίου

«Αthens Negotiation Tournament»

Το Σάββατο 13 και την Κυριακή 14 Απριλίου 2019 θα διεξαχθεί σε διαφορετικά σημεία της πόλης, ο πρώτος πανελλήνιος φοιτητικός διαγωνισμός «Athens Negotiation Tournament».

Στη διοργάνωση που αποτελεί πρωτοβουλία του Τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, λαμβάνουν μέρος 18 ομάδες, αποτελούμενες από 54 φοιτητές και φοιτήτριες που έχουν επιλεγεί για να συμμετέχουν στον διαγωνισμό.

Το «Αthens Negotiation Tournament» υποστηρίζεται από μία ομάδα 40 εθελοντών, ενώ επιστημονικός υπεύθυνος είναι ο Επίκουρος καθηγητής, Δρ. Ηλίας Καπουτσής.

Μέσα σε δύο ημέρες με πολλές προσομοιώσεις διαπραγμάτευσης, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να αναδείξουν τις διαπραγματευτικές τους δεξιότητες, αποκτώντας παράλληλα πολύτιμες εμπειρίες.

Όραμα του διαγωνισμού είναι να αποτελέσει τον ετήσιο χώρο συνάντησης φοιτητών ανά την Ελλάδα και τον κόσμο, για την επίλυση διαφορών και την ενίσχυση της διαπραγματευτικής δεξιότητας, που αποτελεί προϋπόθεση προσαρμογής και ευημερίας στην 4η βιομηχανική επανάσταση.

Οι διοργανωτές φιλοδοξούν ο διαγωνισμός «ΑΝΤ» να μετατραπεί σε διεθνή θεσμό μέσα στα επόμενα τρία χρόνια, και να γίνει σημείο αναφοράς διεθνών φοιτητικών διοργανώσεων, συμβάλλοντας κατ΄αυτόν τον τρόπο στην εξωστρέφεια των ελληνικών πανεπιστημίων και στην ακαδημαϊκή αριστεία.

Η συμμετοχή των φοιτητών και των φοιτητριών στο «Αthens Negotiation Tournament», έναν βιωματικό, πρωτότυπο και μοναδικό στην Ελλάδα διαγωνισμό, θα συμβάλλει στη μείωση του χάσματος μεταξύ των δεξιοτήτων που απαιτεί η αγορά και εκείνων που προσφέρει η τριτοβάθμια εκπαίδευση.


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top