Βιασμός 32χρονης στη Ρόδο: «Δεν είμαστε εμείς στα ροζ βίντεο»

«Με βίαζαν και με βιντεοσκοπούσαν πάνω από 60 φορές»

Σάλο έχει  προκαλέσει στη Ρόδο η νέα καταγγελία μίας κοπέλας 32 ετών για βιασμό και εκβιασμό από τρεις άνδρες. Ένας εκ των πρωταγωνιστών μιλά αποκλειστικά στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Star και την Τασούλα Παπανικολάου για τα ροζ βίντεο με τα οποία φέρονται να την απειλούσαν. 

Ο 42χρονος είναι ένας από τους τρεις άνδρες που φέρονται να βίαζαν, να βιντεοσκοπούσαν και στη συνέχεια να εκβίαζαν την 32χρονη. Στην τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε μαζί του  αποκάλυψε ότι είδε τα ροζ βίντεο στην ασφάλεια Ρόδου.

Για ευνόητους λόγους η φωνή του είναι αλλοιωμένη.

«Στα βίντεο δεν φαινόμαστε ούτε εμείς ούτε η ίδια», λέει. 

Τα έχετε δει τα βίντεο εσείς;

«Βέβαια και επειδή τα ψάξαμε να βρούμε ποιος τα έφτιαξε, είναι από την Κοζάνη τα βίντεο νομίζω.  Μας  τα έδειξε η Ασφάλεια, δεν εμφανίζεται ούτε η ίδια την ώρα που κάνει… Δεν μπορείς να μπλέκεις τρία άτομα έτσι. Εμείς θα ανεβάζαμε το βίντεο στο Ίντερνετ, παντρεμένοι με παιδιά και οι τρείς, γιατί για ποιο λόγο δηλαδή να την εκβιάσουμε;»

Μοιραία γνωριμία στο facebook: 32χρονη στη Ρόδο λέει πως τη βίασαν τρεις

«Με βίαζαν και με βιντεοσκοπούσαν πάνω από 60 φορές»

Οι τρεις Ροδίτες αρνούνται κάθε κατηγορία. Η κοπέλα  έχει περιγράψει με κάθε λεπτομέρεια το μαρτύριο που ισχυρίζεται ότι περνούσε στα χέρια τους.

Τη βίασαν και την βιντεοσκόπησαν πάνω απο 60 φορές. Την έστειλαν στον γιατρό με σοβαρό πρόβλημα υγείας. Την ενοχλούσαν ακόμα και στη δουλειά της.  

Η υπόθεση αποκαλύπτεται λίγες εβδομάδες μετά την καταγγελία για βιασμό και εκβιασμό της Ελένης Τοπαλούδη πριν δολοφονηθεί.

Ο πατέρας της είχε μιλήσει για κυκλώματα βιαστών στο νησί:

«Κάποια κοριτσόπουλα σαν το δικό μου βιάζονται και εκβιάζονται και απειλούνται να προσέχουν τα κορίτσια στη Ρόδο που είναι και σε απομακρυσμένες περιοχές. Πρέπει όλη η κοινωνία να βοηθήσει τα κυκλώματα αυτά να εξαρθρωθούν», λέει ο ίδιος.

Τον λόγο για τη νέα υπόθεση βιασμού και εκβιασμού τον έχει τώρα ο εισαγγελέας.

 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star εδώ. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top