Ελληνικό: «Η Βουλγάρα τον πίεσε να παντρευτούν και μετά έγινε βίαιη»

Την πυροβόλησε και μετά αυτοκτόνησε

Σοκ στο Ελληνικό. Αντιπτέραρχος  εν αποστρατεία, πυροβόλησε και σκότωσε την Βουλγάρα σύζυγό του έξω από το σπίτι τους και στη συνέχεια αυτοκτόνησε. Η γυναίκα προσπάθησε μάταια να σωθεί μπαίνοντας σε ένα ταξί. Όπως λένε φίλοι του ζευγαριού, αιτία της τραγωδίας ήταν πιθανότατα η βίαιη συμπεριφορά της γυναίκας, μετά το γάμο που έγινε πρόσφατα. 

Πεσμένοι πάνω από την τραυματισμένη  γυναίκα οι αστυνομικοί της άμεσης δράσης,  προσπαθούν να σταματήσουν την ακατάσχετη αιμορραγία από τις δύο μεγάλες πληγές που είχε στο σώμα της, στο θώρακα και το λαιμό,  από το όπλο του συντρόφου της. 

Η οικογενειακή τραγωδία εκτυλίχθητε το πρωί έξω από τη μονοκατοικία του ζευγαριού,  στον παράδρομο της Λεωφόρου Βουλιαγμένης στο Ελληνικό. Οι γείτονες άκουσαν στην αρχή φωνές και στη συνέχεια τους κόπηκε η ανάσα όταν έπεσαν απανωτοί πυροβολισμοί.  

Ο ταξιτζής έπαθε σοκ όταν είδε ξαφνικά  τη γυναίκα να τρέχει καταπάνω του μέσα στα αίματα προσπαθώντας να ξεφύγει από τον οπλισμένο σύζυγό της.  Οι αστυνομικοί απέκλεισαν την περιοχή. Θύμιζε κινηματογραφική ταινία.  Το ζευγάρι μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο.

Έγκλημα στο Ελληνικό: «Με σκοτώνει» φώναζε η άτυχη γυναίκα σε οδηγό ταξί

Τον πίεσε να παντρευτούν και μετά έγινε βίαιη 

Ο απόστρατος πριν δύο χρόνια έχασε τη γυναίκα του από ανίατη ασθένεια. Η Βουλγάρα τους φρόντιζε μέχρι το τέλος και μετά έγινε η νέα σύζυγος του. 

«Μου είπε ότι ήταν πολύ δυστυχισμένος, τον πίεζε να παντρευτούν και όταν παντρεύτηκαν αυτή έγινε πολύ βίαιη. Του φερόταν άσχημα τον έβριζε, απαιτούσε πράγματα», λέει οικογενειακή φίλη του αντιπτέραρχου. 

Σοκαρισμένοι οι συγγενείς του ζευγαριού

Οι συγγενείς του ζευγαριού έσπευσαν αμέσως στο νοσοκομείο όταν έμαθαν την τραγική είδηση. 

Υπενθυμίζεται ότι ο 87χρονος έφτασε στο νοσοκομείο κλινικά νεκρός, ενώ η 60χρονη Βουλγάρα ήταν ακόμη εν ζωή, ωστόσο κατέληξε λίγο αργότερα.
 

 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star εδώ.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top