Ληστεία σε 7" στο κέντρο του Πειραιά!

Μία πέτρα...και γίνονται «καπνός»

Ούτε 10 δευτερόλεπτα δεν χρειάσθηκαν τα ξημερώματα θρασύτατοι ληστές να σπάσουν καταστήματα σε κεντρικό δρόμο του Πειραιά, να πάρουν τις ταμειακές και να γίνουν καπνός... 

«Ο χρόνος της κάμερας δείχνει 7 δευτερόλεπτα. Έσπασαν τη τζαμαρία με μια πέτρα και την αποτελείωσαν με μια κλωτσιά. Μπήκαν μέσα, σήκωσαν την ταμειακή και έφυγαν! Που να τους δούμε; Δεύτερη φορά σε μένα!», είπε αγανακτισμένος ο ιδιοκτήτης του καταστήματος, Σάκης Οικονομίδης.

Την ίδια στιγμή, άλλος μπαίνει στο διπλανό κατάστημα χρησιμοποιώντας την ίδια μέθοδο!

«Τους βλέπουν οι γείτονες από απέναντι, τους φωνάζουν αλλά τίποτα… θρασύτατοι! Το δικο μου μαγαζάκι βρήκαν λες και είμαι πλούσια. Μου τα άρπαξαν όλα, το αναστάτωσαν και έφυγαν!», ανέφερε στην ίδια κατάσταση η ιδιοκτήτρια του βιβλιοπωλείου, Βάσω Βλάχου.

Έξι φορές έχουν μπει ληστές στο ίδιο κατάστημα!

Στο συγκεκριμένο καφέ στο κέντρο του Πειραιά έχουν μπει ληστές έξι φορές. Μάλιστα, την τελευταία φορά στη διπλανή εκκλησιά γινόταν γάμος, όμως κανείς δεν κατάλαβε τίποτα! 

«Αισθανόμαστε απροστάτευτοι, δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα. Η αστυνομία έχει εξαφανισθεί τα τελευταία χρόνια!», ανέφερε χαρακτηριστικά ο ιδιοκτήτης της συγκεκριμένης καφετέριας, Γιώργος Γούναρης.
 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star εδώ. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top