Δολοφονία μεσίτη: Τι είπε η 56χρονη Γερμανίδα στους αστυνομικούς

Κοιμόταν με το πτώμα για 15 μέρες

Σκηνές από ταινία θρίλερ θυμίζουν τα όσα διαδραματίστηκαν μέσα στο διαμέρισμα στο Χαλάνδρι όπου βρέθηκε νεκρός και σε προχωρημένη σήψη ο άτυχος μεσίτης. Η σύντροφός του η οποία κατηγορείται για το έγκλημα σοκάρει με τα όσα φέρεται να υποστήριξε στις αρχές.

Με τις Ερυνίες να την κατατρέχουν, η Γερμανίδα Κέρστιν αναλογίζεται  στο κελί του 11ορόφου της ΓΑΔΑ, πώς έφτασε  να δολοφονήσει , όπως κατηγορείται , τον σύντροφό της. Προσπαθεί με ακατάλυπτες δικαιολογίες να περιγράψει στους αστυνομικούς τι έγινε και γιατί έδεσε το πτώμα του συντρόφου της και του έβαλε νάυλον στο κεφάλι.

Το θύμα ήταν μεγαλόσωμο. Η Κέρστιν σύμφωνα με πληροφορίες έδεσε το άψυχο σώμα με σχοινιά και κολλητική ταινία για να μπορεί να τον τραβήξει και να τον κρύψει. Την ενοχλούσε η έντονη δυσωδία στο σπίτι.

Η Κέρστιν δεν πίστευε στην αρχή ότι ο Γιάννης ήταν νεκρός. Κοιμόταν δίπλα του. Το μόνο που την ανησυχούσε ήταν κάποιος απρόσκλητος επισκέπτης. 

«Όταν εμένα μου έδωσε το ενοίκιο στις 3 Ιανουαρίου πρέπει να ήταν αυτός εκεί. Πεθαμένος μέσα. Με φώναξε στο παράθυρο», είπε ο ιδιοκτήτης του διαμερίσματος.  

«Έχουμε κάτι που δεν είναι σύνηθες, έχουμε συγκατοίκηση με νεκρό άνω των 15 ημερών , μέσα στο σπίτι, αυτό με προβληματίζει πολύ με την ψυχολογική της κατάσταση. Θα ζητήσω ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη», λέει ο δικηγόρος της Γερμανίδας, Σπύρος Δημητρίου.

Έγκλημα στο Χαλάνδρι: Συνελήφθη η Γερμανίδα σύντροφος του 64χρονου μεσίτη!

Στον εισαγγελέα η Γερμανίδα που ζούσε με το πτώμα του 64χρονου για 15 μέρες

Όταν το ζευγάρι γνωρίστηκε ο μεσίτης ήταν παντρεμένος με άλλη γυναίκα. Όπως φαίνεται όμως δεν έπαιρνε διαζύγιο γιατί μοιραζόντουσαν κοινή ασφάλεια. 

Η αστυνομία συνέλαβε την 56χρονη Γερμανίδα σε συγκρότημα με Airbnb στο Παγκράτι. O δικηγόρος της δηλώσει στο Star ότι γύρισε για να εξιλεωθεί.

Αύριο στις 11 το πρωί η Κέρστιν θα ξαναζήσει μπροστά στην ανακριτή το αποτρόπαιο έγκλημα που κατηγορείται ότι διέπραξε.

Τι είπε η 56χρονη στους αστυνομικούς 

«Ήταν βαρύς και μεγάλος, δεν μπορούσα να τον κουνήσω για να καθαρίσω κάτι υγρά που είχε πίσω από το κεφάλι του. Έτσι του έβαλα μια σακούλα πίσω από το κεφάλι .Μύριζε πολύ κι εγώ για να κουνήσω τον Γιάννη και να καθαρίσω σήκωσα από τη μια πλευρά το στρώμα του κρεβατιού και έπεσε στο πάτωμα. Όπως έπεσε, τυλίχθηκε γύρω γύρω με τα σεντόνια που ήταν σκεπασμένος.

Μύριζε πάρα πολύ και ήθελα να τον ξεφορτωθώ από το σπίτι. Στην αρχή σκέφτηκα να τον κουνήσω και α τον πάω στο μπάνιο που ήταν πιο δροσερά . Δεν είχε νόημα. Έπρεπε να τον βγάλω από το σπίτι. Πήρα μια κολλητική ταινία και τον τύλιξα. Πήρα ακόμη και κάτι σχοινιά από το μηχανάκι του και τον τύλιξα και  με αυτά. Αυτά τα έκανα για να έχω από κάπου να πιάνω για να μπορέσω να τον μετακινήσω.
Ποτέ δεν έκανα κάποιο κακό στον Γιάννη. Τον αγαπούσα…»

Στις 18 Ιανουαρίου η Κέρστιν πήγε στη Γερμανία. Στις 27 Φεβρουαρίου γύρισε στην Ελλάδα και νοίκιασε ένα στούντιο στο Παγκράτι στην Οδό Χρεμωνίδου 30. 

«Ήρθα στην Ελλάδα γιατί ήθελα να μιλήσω στην αστυνομία», ισχυρίστηκε. 

Η συνέχεια αναμένεται τις επόμενες μέρες.

 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star εδώ. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top