Συγκρούστηκαν λεωφορεία στο Αιγάλεω - Τραυματίστηκαν επιβάτες

Το ένα όχημα κατέληξε σε κολώνα

Σύγκρουση δύο λεωφορείων σημειώθηκε στο Αιγάλεω, το μεσημέρι της Τρίτης. Επιβάτες τραυματίστηκαν ελαφρά.  Εικόσι ένα άτομα κατέληξαν στο Αττικό νοσοκομείο, εκ των οποίων τα εννέα μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ και τα υπόλοιπα με δικά τους μέσα μεταφοράς.  

Το τροχαίο έγινε τη συμβολή των οδών Κορυτσάς και Πίνδου. Το 811 που κινείται επί της Κορυτσάς συγκρούστηκε με το 829 που βγήκε από την οδό Πίνδου που έχει STOP. Το λεωφορείο έπεσε πάνω σε μια κολώνα σπιτιού.

Στιγμές πανικού έζησαν οι επιβάτες- Μαρτυρίες στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του STAR

Στιγμές πανικού έζησαν οι επιβάτες δυο λεωφορείων που συγκρούστηκαν πλαγιομετωπικά στο Αιγάλεω. 21 άτομα τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν στο  Αττικό νοσοκομείο.

«Δε θυμάμαι πολλά γιατί ήμουν  κάτω σκυμμένος με αίματα, έβλεπα παντού αίματα. Ήταν κάτω σπασμένα γυαλιά» λέει επιβάτης στο «λεωφορείο του τρόμου», μιλώντας στον Βαγγέλη Γκούμα για το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του STAR. 

Ο Παναγιώτης Λαδάς φοιτητής, γλίτωσε από θαύμα, όταν συγκρούστηκαν τα δυο λεωφορεία. 

«Συγκρουστήκαμε, οι περισσότεροι ήταν πανικοβλημένοι, εγώ ευτυχώς είχα μόνο αυτό και προσπαθούσα λίγο να τους ηρεμήσω αλλά δεν τα πολυκατάφερνα».

Οι περισσότεροι επιβάτες σε αυτά τα δρομολόγια είναι φοιτητές, καθώς εξυπηρετούν τα ΤΕΙ. Η Έυη Τούση  περιέγραψε τη στιγμή της σύγκρουσης.

«Όπως πάτησε το φρένο και συγκρούστηκαν τα λεωφορεία, έπεσαν όλοι οι άνθρωποι. Κι εγώ ήμουν όρθια, έπεσε ο ένας πάνω στον άλλο, ήταν και ένας άνθρωπος με καρότσι. Όσοι ήταν στα καθίσματα έπεσαν μπροστά και χτύπησαν».

Το STAR πάντως με επανειλημμένα ρεπορτάζ έχει αναδείξει και ένα άλλο πρόβλημα, αυτό με τα κατεστραμμένα λάστιχα που φορούν πολλά λεωφορεία.  Οι αστικές συγκοινωνίες αναφέρουν πως διεξάγεται έρευνα για τα ακριβή αίτια του ατυχήματος.

Δείτε ολόκληρο το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του STAR
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top