Καθηγητής έσυρε στα δικαστήρια 99 φοιτητές του: Του ζήτησαν να κάνει μάθημα

Στο εδώλιο και έντεκα καθηγητές και υπάλληλοι του ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδα

δικαστική αίθουσα

Ακούγεται απίστευτο, αλλά είναι αληθινό. Ούτε ένας, ούτε δύο, αλλά 99 φοιτητές του ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας βρέθηκαν να κάθονται στο εδώλιο του κατηγορουμένου μετά από μήνυση που τους έκανε καθηγητής τους. Αιτία; Ότι οι του ζήτησαν να κάνει μάθημα. 

Μαζί με τους φοιτητές στο εδώλιο κάθισαν επίσης έντεκα ακόμα καθηγητές και υπάλληλοι του ΤΕΙ που προκάλεσαν την οργή του καθηγητή. 

Η μήνυση έγινε για ψευδή καταμήνυση και συκοφαντική δυσφήμηση. Τον Πρόεδρο του τμήματος τον μήνυσε για παράβαση καθήκοντος, την γραμματέα για πλαστογραφία των πρακτικών, για ηθική αυτουργία σε παράβαση καθήκοντος για ηθική αυτουργία σε πλαστογραφία, για χρήση πλαστογράφησης και για παραβίαση προσωπικών δεδομένων.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα aixmi-news.gr πριν από τέσσερα χρόνια οι 99 φοιτητές του τμήματος της Ναυπάκτου διαμαρτυρήθηκαν έντονα γιατί ο συγκεκριμένος καθηγητής απουσίαζε συχνά και έχαναν μαθήματα. 

Οι μαθητές κατήγγειλαν τον καθηγητή τον πρόεδρο του τμήματος, που τότε ήταν ο σημερινός Πρύτανης του ΤΕΙ, Βασίλης Τριανταφύλλου, ο οποίος έθεσε το θέμα στη Γενική Συνέλευση του τμήματος και εκείνη αποφάσισε να τον παραπέμψει στον τότε πρόεδρο του Ιδρύματος. 

Τότε μάλιστα οι φοιτητές είχαν προχωρήσει σε καταλήψεις.

Η δίκη είχε προγραμματιστεί για την Τετάρτη 6 Μαρτίου, αλλά πήρε αναβολή για του χρόνου γιατί δύο από τους κατηγορούμενους δεν είχαν κληθεί. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top