Το τελευταίο αντίο στη 16χρονη Ευαγγελία που «έφυγε» από ίωση

Θρήνος στα Τρίκαλα για τη μαθήτρια που έχασε τόσο ξαφνικά τη ζωή της

Δείτε στο video από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star το χρονικό της υπόθεσης

Στις 12 το μεσημέρι της Πέμπτης κηδεύεται η 16χρονη Ευαγγελία, η οποία «έφυγε» ξαφνικά από τη ζωή, «χτυπημένη» από ίωση.

Συγγενείς και φίλοι θα της πουν το τελευταίο αντίο στον Λόγγο Τρικάλων, στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Λόγγου.

Η εκπαιδευτική κοινότητα των Τρικάλων είναι σοκαρισμένη από αυτή την εξέλιξη, καθώς η 16χρονη Ευαγγελία ήταν ένα κορίτσι δυναμικό, γελαστό, με όρεξη για ζωή.

Θρήνος στα Τρίκαλα για τη 16χρονη Ευαγγελία - Έχασε τη ζωή της από ίωση

Τι συνέβη

Η Ευαγγελία μπήκε  στο νοσοκομείο στις 20 Φεβρουαρίου με 38,5 πυρετό και συμπτώματα ίωσης. Δυστυχώς δεν τα κατάφερε. Η μαθήτρια της Β’ λύκειου, που λάτρευε το μπάσκετ, κατέληξε στην εντατική του νοσοκομείου Τρικάλων, μετά από οξεία ιογενή μυοκαρδίτιδα. 

«Από γρίπη ξεκίνησε, από πυρετό και κατέληξε εκεί που κατέληξε. Δεν είχε κανένα πρόβλημα με την καρδιά της. Μια χαρά φαινόταν το κορίτσι. Και ξαφνικά υποτροπίασε σ' ένα βράδυ. Στις 5 το πρωί» λέει ο πατέρας της 16χρονης.

Βυθισμένοι στο πένθος οι συγγενείς και οι φίλοι της

Οι συμμαθητές της είναι συγκλονισμένοι. Το ίδιο και οι γονείς της, αλλά και ο αδελφός της που φοιτά στη Γ’ Λυκείου.

«Επρόκειτο για ένα παιδί ιδιαίτερα ζωντανό, δεν περνούσε απαρατήρητο. Πανέξυπνο παιδί, ζωηρό παιδί με πολλά ενδιαφέροντα, παιδί που διεκδικούσε τα πάντα» λέει ο διευθυντής του λυκείου της.

Σε έξαρση η γρίπη τον Μάρτιο, προειδοποιεί ο πρόεδρος του ΚΕΕΛΠΝΟ

«Και όλο τον επόμενο μήνα οπωσδήποτε και στις αρχές ίσως του Απριλίου θα έχουμε περιστατικά γρίπης και δυστυχώς θα υπάρχουν και συμπολίτες μας που δε θα τα καταφέρουν να τα βγάλουν πέρα» δήλωσε στο news247 o Πρόεδρος του ΚΕΕΛΠΝΟ,  Θεόφιλος Ρόζενμπεργκ.


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top