Αγωνία για τον αγνοούμενο στην Κρήτη - Βρέθηκε άδειο το αυτοκίνητο του

Δεν έχει δώσει σημεία ζωής από το πρωί

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις σχετικά με την αναζήτηση του 61χρονο άνδρα, ο οποίος αγνοείται από το πρωί της Δευτέρας όταν το αυτοκίνητό του παρασύρθηκε από χείμαρρο στα Χανιά. Το μεσημέρι της Δευτέρας βρέθηκε το αυτοκίνητό του, όμως μέσα σε αυτό δεν εντοπίστηκε ο αγνοούμενος άνδρας.

Οι έρευνες συνεχίζονται και σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη επιχείρηση για τον εντοπισμό του αγρότη υπό αντίξοες συνθήκες, καθώς τα νερά του χειμάρρου είναι ορμητικά. 

Ο 61χρονος άνδρας, σύμφωνα με πληροφορίες βρισκόταν με τον αγροτικό του αυτοκίνητο στο χωριό Εμπρόσνερο του δήμου Αποκορώνου. Προσπάθησε να πάει στο σημείο, όπου είχε τα πρόβατά του, όμως το όχημά του παρασύρθηκε από χείμαρρο και από το πρωί δεν έχει δώσει σημεία ζωής. 

Αστυνομικοί, πυροσβέστες, άνδρες της ΕΜΑΚ και εθελοντές παίρνουν μέρος σε συντονισμένη επιχείρηση για τον εντοπισμό του, ελπίζοντας ότι δε θα θρηνήσουν έναν ακόμα νεκρό από τα ακραία καιρικά φαινόμενα που έχουν πλήξει το νησί. 

Σάρωσε την Κρήτη η Ωκεανίς

Η Κρήτη βρέθηκε στο έλεος της Ωκεανίδος, καθώς από τις ισχυρές καταιγίδες και τους θυελλώδεις ανέμους σημειώθηκαν κατολισθήσεις, πτώσεις δέντρων, πλημμύρες στο Φόδελε, εκκενώσεις σπιτιών, ενώ κατέρρευσε τμήμα της γέφυρας στο Αλικιανό. 

Σύμφωνα με τους μετεωρολόγους μάλιστα τα ακραία καιρικά φαινόμενα θα επιμείνουν μέχρι και την Τρίτη. Η κρατική μηχανή βρίσκεται υπ’ ατμόν για να αντιμετωπίσει τα προβλήματα που προέκυψαν από την κακοκαιρία, αλλά και νέα που πιθανόν να προκληθούν τις επόμενες ώρες. 

Κλειστά σχολεία

Από την κακοκαιρία που πλήττει τα Χανιά έμειναν σήμερα κλειστά τα σχολεία ενώ σύμφωνα με το ΑΠΕ – ΜΠΕ κλειστή παραμένει η Παιδική Εφηβική Βιβλιοθήκη του Δημοτικού Κήπου Χανίων, δεν λειτουργούν τα φροντιστήρια ξένων γλωσσών, το κολυμβητήριο Χανίων καθώς και όλα τα δημοτικά γυμναστήρια.

Δείτε ολόκληρο το μεσημβρινό δελτίο εδώ
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top