Κρήτη: Η θλιβερή ιστορία της οικογένειας που ξεκληρίστηκε στον Γεροπόταμο

Η απώλεια που είχε στοιχειώσει τις τρεις γυναίκες

Μια τραγική ιστορία έκρυβε η ζωή των τεσσάρων ανθρώπων που πνίγηκαν στα ορμητικά νερά του ποταμού Γεροπόταμου στη Μεσαρά της Κρήτης

Οι κάτοικοι στις Αρχάνες, όπου ζούσαν οι δύο γυναίκες που επέβαιναν στο μοιραίο αυτοκίνητο μιλούν για μια βασανισμένη οικογένεια που μόλις είχε αρχίσει να στέκεται στα πόδια της. 

Δραματική κατάληξη στην Κρήτη: Πνίγηκαν και οι τέσσερις αγνοούμενοι

Η 30χρονη γυναίκα που τηλεφώνησε έντρομη στην αστυνομία και καλούσε απελπισμένα σε βοήθεια, την ώρα που ο χείμαρρος παρέσερνε το αυτοκίνητό στο οποίο επέβαιναν ο σύζυγος, η μητέρα και η αδελφή της καταγόταν από τις Αρχάνες. 

Θρίλερ στην Κρήτη:Με ελικόπτερο, drone και βάρκες ψάχνουν τους αγνοούμενους

Εκεί ζούσε η μητέρα της και οι άλλες δύο αδελφές της, η μία από τις οποίες ήταν παντρεμένη κι είχε ένα κοριτσάκι έξι μηνών. Η ίδια με τον σύζυγό της και το μωρό τους ζούσαν στο Καλό Χωριό στον Άγιο Νικόλαο. 

Αυτή είναι η οικογένεια που αγνοείται στην Κρήτη- Δυσκολεύουν οι έρευνες

Πριν από τρία χρόνια οι τέσσερις γυναίκες είχαν χτυπηθεί άσχημα από τη μοίρα, καθώς είχε πεθάνει ο πατέρας της οικογένειας. Το πιο τραγικό από όλα είναι ότι άφησε την τελευταία του πνοή το βράδυ που γιόρταζε με την οικογένειά του και τους φίλους του τη συνταξιοδότησή του. 

Ώρες αγωνίας στην Κρήτη: Βρέθηκε εξάρτημα του «μοιραίου» αυτοκινήτου

Ήταν ιδιοκτήτης φούρνου. Πριν από τρία χρόνια λοιπόν θέλησε να γιορτάσει τη συνταξιοδότησή του με ένα μεγάλο τραπέζι στο σπίτι του, όπως λένει οι συγχωριανοί του. Κάποια στιγμή βγήκε στην αυλή να κόψει ένα λεμόνι από τη λεμονιά. Εκεί έπαθε ανακοπή και σωριάστηκε στο έδαφος, αφήνοντας την τελευταία του πνοή. 

Τα κορίτσια του και η σύζυγός του έχασαν τη γη κάτω από τα πόδια τους. Μέχρι και τώρα δεν μπορούσαν να συνέλθουν από τη μεγάλη και ξαφνική απώλεια. 

Πέρσι παντρεύτηκαν οι δύο κόρες της οικογένειας και σχεδόν ταυτόχρονα απέκτησαν τα κοριτσάκια τους. Τότε, όλοι πίστεψαν ότι η οικογένεια αρχίζει να "ανασαίνει" ξανά και να κοιτά το μέλλον με αισιοδοξία και χαρά. 

Όμως, το βράδυ της 16ης Φεβρουαρίου ο πόνος σκέπασε και πάλι το σπιτικό τους. Οι τρεις γυναίκες πνίγηκαν μέσα στον άγριο χείμαρρο και μαζί τους και ο σύζυγος της μίας κόρης, αφήνοντας ορφανό το μόλις έξι μηνών κοριτσάκι τους. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top