Θρίλερ στην Κρήτη:Με ελικόπτερο, drone και βάρκες ψάχνουν τους αγνοούμενους

«Βοήθεια, πνιγόμαστε»: Η τελευταία κλήση της οδηγού

Σε εξέλιξη βρίσκεται η μεγάλη και αγωνιώδης επιχείρηση για τον εντοπισμό των τεσσάρων ατόμων, που αγνοούνται από τα ξημερώματα, όταν και παρασύρθηκαν με το αυτοκίνητό τους από τα ορμητικά νερά ποταμού, βρίσκεται σε εξέλιξη στην περιοχή της Μεσαράς στην Κρήτη.

«Από τη 1:00 τα ξημερώματα κάνουμε ό,τι είναι ανθρωπίνως δυνατό για τον εντοπισμό των τεσσάρων ατόμων που αγνοούνται. Στην επιχείρηση συμμετέχουν όλες οι αρμόδιες Αρχές, ενώ οι προσπάθειές μας γίνονται, κάτω από αντίξοες συνθήκες, σε μια ακτίνα 16 χιλιομέτρων» είπε ο περιφερειακός διοικητής της Πυροσβεστικής στην Κρήτη, Νίκος Λαγουδάκης, ο οποίος εξήγησε οτι «η περιοχή είναι δύσβατη, ενώ τα νερά είναι ορμητικά και υπάρχει πολλή λάσπη. Επίσης, στην ευρύτερη περιοχή υπάρχουν πολλές καλαμιές. Όπως προανέφερα οι έρευνές μας γίνονται αυτή την ώρα σε μια μεγάλη ακτίνα 16 χιλιομέτρων».

Στην τεράστια επιχείρηση που πραγματοποιείται συμμετέχουν 30 πυροσβέστες με 7 οχήματα, δυνάμεις του Λιμενικού και της Αστυνομίας, ένα ελικόπτερο της Αεροπορίας, ένα σκάφος της ΕΜΑΚ, καθώς και drone.

Προσπάθησαν να διασχίσουν παραπόταμο

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, τα άτομα που επέβαιναν στο αυτοκίνητο ήταν μία τριαντάχρονη οδηγός, ο συζυγός της, η μητέρα της και η αδερφή της.

Η οικογένεια είχε πάει σε κοινωνική εκδήλωση και επιστρέφοντας, λίγο μετά τα μεσάνυχτα, επιχείρησε να διασχίσει έναν παραπόταμο του Γεροποτάμου, στο ύψος «τρία αστέρια», στο Ηράκλειο. τα ορμητικά ρέματα παρέσυραν το αυτοκίνητο, με την οδηγό να καλεί απεγνωσμένη τις αρχές, αλλά και συγγενής της, και να φωνάζει: «Βοήθεια, ελάτε! Πνιγόμαστε».

Στηις αρχές φέρεται να τηλεφώνησε και ο σύζυγός της, ζητώντας απεγνωσμένα βοήθεια. Έκτοτε, τα κινητά τους φαίνονται κλειστά.

Αμέσως μετά τις κλήσεις για βοήθεια, σήμανε συναγερμός και έσπευσαν στο σημείο δυνάμεις της αστυνομίας και της Πυροσβεστικής, που χτενίζουν μέχρι και τώρα την περιοχή, χωρίς όμως να έχουν εντοπίσει το όχημα η ίχνη του, παρά τις πολύωρες έρευνες.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top