Υπόθεση Αλέξανδρου Σταματιάδη: Αυτός είναι ο ένας από τους δολοφόνους

Η χλιδάτη ζωή, οι απάτες και το κυνήγι

Τρεις αιμοσταγείς Αλβανοί κακοποιοί που εμπλέκονται στη δολοφονία του επιχειρηματία Αλέξανδρου Σταματιάδη αναζητούνται, ενώ συνολικά έχουν συλληφθεί 8 μέλη της σπείρας. Το Star αποκαλύπτει το προφιλ του ενός εκ των δραστών. Γλεντούσε την ώρα που ο άτυχος οικογενειαρχης χαροπαλευε. Στο Star και την Κατερίνα Ρίστα μιλά αποκλειστικά άτομο που τον γνωρίζει καλά.

Αυτός είναι ο ένας από τους 4  φονιάδες. Ένας απο τους αδίστακτους κακοποιούς που φέρεται να αφαίρεσε μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα , τη ζωή του επιχειρηματία και οικογενειάρχη Αλέξανδρου Σταματιάδη.

Μακελάρης ή τσιλιαδόρος;

Ο Αλβανός  P.G συνελήφθη στις  6 Φεβρουαρίου στο Μολενμπέκ, κέντρο τζιχαντιστών στο Βέλγιο. Κατηγορείται ότι το ξημέρωμα της Μ. Δευτέρας εισέβαλλε στο σπίτι του επιχειρηματία. Ηταν ο μακελάρης; Αυτός δηλαδή  που πυροβόλησε πισώπλατα και άνανδρα τον Αλέξανδρο Σταματιάδη, ή ο τσιλιαδόρος; Αυτός  δηλαδή που φέρεται να νάρκωσε το λυκόσκυλο και να ήταν τα "αυτιά" και τα "μάτια" των υπολοίπων τριών; Αυτό προσπαθούν να ξεκαθαρίσουν τώρα οι αρχές.Τ α επόμενα 24ωρα θα δώσουν την απάντηση καθώς αναμένεται η έκδοση του κακοποιού στην Ελλάδα.

Αλέξανδρος Σταματιάδης: Ένα αγριογούρουνο "πρόδωσε" τους δολοφόνους

Ανείπωτος πόνος στην κηδεία του Αλέξανδρου Σταματιάδη στην Άνδρο

Το προφίλ του δολοφόνου 

Αδίστακτο. Ετσι τον αποκαλούν όσοι τον γνώριζαν. Άνθρωπος που τον γνώριζε τι αποκαλύπτει στο Star:

«Ήταν μεγάλη λέρα, απατεώνας... Το έπαιζε επιχειρηματίας, οργάνωνε χορούς εδώ στην Αθήνα και σε άλλα μέρη της Ελλάδος. Εφερνε γνωστούς τραγουδιστές. Στο τέλος πριν τελειώσει ο χορός μάζευε τα χρήματα από τον κόσμο και έφευγε χωρίς να πληρώσει τους τραγουδιστές, τους κοροϊδευε..»

Στις 2 Απριλίου, άφησε τον επιχειρηματία μέσα σε μια λίμνη αίματος. Να ψυχορραγεί. Με τη σύζυγό του να ζητά απεγνωσμένα βοήθεια. Λίγες μέρες μετά ήταν σαν να το διασκέδαζε, σαν να μην είχε συμβεί τίποτα. Άφησε ορφανά 3 παιδιά. Του ήταν αδιάφορο. Εμφανιζόταν στο προφίλ του στο facebook να τρώει με φίλους στην παραλία, να ταξιδέυει και να ποζάρει δίπλα σε καλλίγραμμες παρουσίες .

Στην Αλβανία έχει το παρατσούκλι "αρπακτικό". Η απάτη ήταν στο DNA του. Το μόνο που τον ένοιαζε ήταν να κερδίζει χρήματα. Ακόμη και αν έβαφε τα χέρια του με αίμα. Τη μια μέρα στερούσε από την οικογένεια Σταματιάδη τον πατέρα , τον σύζυγο, το στήριγμα και την επομένη διοργάνωνε συναυλίες, καθώς είχε εταιρία εκδηλώσεων ,και φωτογραφιζόταν με διάσημους τραγουδιστές της Αλβανίας.

Ψυχρός. Το πρόσωπό του αγέλαστο. Χαμογελούσε μόνο όταν σχημάτιζε τον Αλβανικό αετό ή όταν κορόιδευε τους αστυνομικούς. Είχε τη ζωή ενός μπον βιβέρ. Πούρα, ακριβά αυτοκίνητα, λεφτά και ταξίδια. Εκείνος καλοπερνούσε ενώ μια άλλη οικογένεια αργοπέθαινε από τον πόνο  έξω από την εντατική. Ο Αλέξανδρος Σταματιάδης χαροπάλευε και ο Αλβανός κακοποιός το γλεντούσε με την καρδιά του. Αδυναμία του να εκτελεί και αγριογούρουνα.

Ένα από τα κυνήγια της σπείρας στην Αρκαδία ήταν και το μοιραίο. Μέσα στο κλεμμένο αυτοκίνητο που χρησιμοποίησαν στο κυνήγι βρέθηκαν κάλυκες. Ταυτοποιήθηκαν και τους "πρόδωσαν". Προέρχονταν από το ίδιο όπλο που είχαν εκτελέσει τον χαμογελαστό επιχειρηματία.

Από την 11 μελή σπείρα έχουν συλληφθεί 8 άτομα. Καταζητούνται άλλοι 3 αιμοσταγείς Αλβανοί. Είναι οι υπόλοιποι που συμμετείχαν στη δολοφονία του Σταματιάδη. Αυτοί που τον χτυπούσαν ασταμάτητα με το διαρρηκτικό εργαλείο στο κεφάλι, μπροστά στα μάτια της συζύγου του, πριν τον οδηγήσουν στον αργό και βασανιστικό θάνατο.

Όλοι έχουν διαφύγει στο εξωτερικό. Ο ένας φέρεται να κρύβεται σε χώρα της Ευρώπης  Ο άλλος δεν αποκλείεται να κρύβεται στην πατρίδα του την Αλβανία, ενώ ο τρίτος δεν έχει ακόμα ταυτοποιηθεί.

 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star εδώ. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top