Μοντέλο για τη δολοφονία του συντρόφου του: «Να τελειώσει το μαρτύριο»

Η Αγάπη προσπαθεί να συνεχίσει τη ζωή της

Σε ισόβια κάθειρξη καταδικάστηκε και στο Εφετείο, ο 34χρονος ο οποίος δολοφόνησε τον σύντροφο της Αγάπης, η οποία έλαβε φέτος μέρος στο GNTM, αλλά δεν κατάφερε να μπει στο σπίτι. 

Η ατμόσφαιρά ήταν βαριά μέσα στη δικαστική αίθουσα με τη μητέρα του νεαρού να κρατά αγκαλιά τις φωτογραφίες του και να προσπαθεί να συγκρατήσει τα δάκρυά της. 

Η Αγάπη του Νext Top Model μιλά για τη δολοφονία του συντρόφου της

Εκεί ήταν και το μοντέλο με την αδελφή του, που στο άκουσμα της απόφασης του δικαστηρίου, ξέσπασαν σε κλάματα. 

«Θέλω η δικαιοσύνη να τελειώσει το μαρτύριο που ζω»

Η Αγάπη μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και δήλωσε ανακουφισμένη από την απόφαση του δικαστηρίου. 

Όπως είπε, πέντε χρόνια ζούσε ένα μαρτύριο, περιμένοντας τη δικαιοσύνη να τιμωρήσει τον 34χρονο πρώην σύντροφο της αδελφής της, ο οποίος αφαίρεσε τη ζωή του δικού της συντρόφου πάνω σε καυγά. 

Η ίδια ζήτησε από τα νέα κορίτσια να προσέχουν πάρα πολύ με ποιους κάνουν παρέα και είπε πως μια μόνο απερίσκεπτη στιγμή μπορεί να οδηγήσει σε μια τραγωδία. 

«Προσπαθώ να συνεχίσω τη ζωή μου και θέλω να είναι περήφανος για μένα», είπε το μοντέλο για τον αδικοχαμένο της σύντροφο. 

Το χρονικό της υπόθεσης

Η αδελφή της Αγάπης είχε δεσμό με έναν άντρα -σήμερα 34 ετών- με τον οποίο είχε αποκτήσει παιδί. Η σχέση τους τελείωσε, αλλά ο άντρας δεν μπορούσε να αποδεχθεί αυτή την εξέλιξη.

Το μοιραίο βράδυ της 26ης Απριλίου 2014, το μοντέλο και η αδερφή της είχαν σχολάσει από το σούπερ μάρκετ, όπου εργάζονταν. Ο σύντροφός της, ο Στάθης, πέρασε με έναν φίλο του και τις πήραν. Αργότερα οι τέσσερις τους πήγαν να διασκεδάσουν στη Γλυφάδα. Ξαφνικά, πήρε τηλέφωνο το μοντέλο ο πρώην σύντροφος του αδερφής της και ζητούσε να μιλήσει μαζί της, εκείνη όμως δεν ήθελε. Τότε άρχισε να τη βρίζει.

Λίγες ώρες αργότερα, ο Στάθης και ο φίλος του πήγαν στο σπίτι του 34χρονου και του ζήτησαν τον λόγο. Ακολούθησε διαπληκτισμός, ο Στάθης και ο 34χρονος πιάστηκαν στα χέρια και λίγο αργότερα ο Στάθης βρέθηκε μαχαιρωμένος με πολλαπλά χτυπήματα να αιμορραγεί. Μόλις έφτασε στο νοσοκομείο, εξέπνευσε.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top