Κρήτη: Πήγαιναν για νύφη και έφευγαν χρεωμένοι!

Έταζαν πλούσιες χήρες σε υποψήφιους γαμπρούς

Απάτη με φόντο… έρωτες και αγάπη στην Κρήτη. Γραφείο συνοικεσίων έταζε πλούσιες χήρες σε υποψήφιους γαμπρούς. Αντί για την εκκλησία, όπως θα δείτε στο ρεπορτάζ της Άννας Σταματιάδου, οι εμπλεκόμενοι κατέληξαν στην αστυνομία.

Τέσσερα πρόσωπα ανάμεσα τους και η ιδιοκτήτρια ενός γραφείου συνοικεσίων στα Χανιά φέρονται να λειτουργούσαν σαν αράχνες… Τι έκαναν;

Έταζαν χήρες με δήθεν μεγάλη κληρονομιά σε ηλικιωμένους που έψαχναν συντρόφους και τους έριχναν στον ιστό τους, αποσπώντας τεράστια χρηματικά ποσά.

Σε μια από τις περιπτώσεις μάλιστα, η ιδιοκτήτρια φέρεται να πούλησε και η ίδια έρωτα σε κάποιον ηλικιωμένο με σκοπό τα λεφτά  

Όταν οι υποψήφιοι γαμπροί αντιλαμβάνονταν πως ούτε πλούσια χήρα υπήρχε, ούτε κληρονομιά ήταν αργά. Είχαν ήδη πληρώσει τη νύφη. Τώρα η αστυνομία προσπαθεί να ξεμπλέξει το κουβάρι.

Μπορεί πολύς κόσμος σήμερα να κάνει γνωριμίες μέσω των social media όμως όπως φαίνεται τα παραδοσιακά συνοικέσια δεν έφυγαν ποτέ από τη μόδα, όπως τότε στον παλιό καλό ελληνικό κινηματογράφο.
33 χρόνια και τι δεν έχουν δει τα μάτια του κυρίου Θάνου. Ψηλοί, κοντοί, πλούσιοι και φτωχοί έχουν περάσει από το γραφείο του. 

«Εγώ παίρνω 500 ευρώ + ΦΠΑ και λόγω κρίσης κάναμε ετήσια συνδρομή 400+ΦΠΑ. Αν μέσα σε ένα χρόνο δεν βρεις γαμπρό ή νύφη κάνεις νέα συνδρομή. Γυναίκες έρχονται και 25 χρονών. Πρέπει να έχουν μια διαφορά ηλικίας για να κρατήσει ο γάμος», λέει. 

Το σίγουρο είναι ότι οι αετονύχηδες στην Κρήτη θα πληρώσουν ακριβά τη νύφη!


Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star εδώ. 


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top