Οι αγρότες κλείνουν τα Τέμπη και την εθνική οδό Αθηνών-Κορίνθου

Αποφάσισαν κλιμάκωση των κινητοποιήσεων τους

αγροτες μπλοκα

Να κλείσουν τα Τέμπη το Σάββατο και την εθνική οδό Αθηνών-Κορίνθου την Πέμπτη, αποφάσισαν οι αγρότες, προχωρώντας σε κλιμάκωση των κινητοποιήσεών τους.

Οι αγρότες της Αιγιαλείας, αύριο θα προχωρήσουν σε καθολικό κλείσιμο της Εθνικής οδού Πατρών – Κορίνθου, σύμφωνα με το agriniopress.gr.

Επίσης, η συντονιστική αποφάσισε να ζητήσει συνάντηση με την κυβέρνηση θέτοντας το πλαίσιο των αιτημάτων των αγροτών και περιμένοντας συγκεκριμένες απαντήσεις.

«Καλούμε όλους τους Αιγιαλείς από κάθε κλάδο να συστρατευθεί με το αγροτικό κίνημα που εκφράζεται από τον Α.Σ.Α. «Μπακόπουλος – Ντρίνιας», διότι τα προβλήματα των αγροτών μάς αφορούν όλους. Όλοι την Πέμπτη στις 4.00μ.μ. στην Εθνική Οδό», τονίζει πρόεδρος του Συλλόγου Γιάννης Μποδιώτης.

Kλείνουν και τα Τέμπη το Σάββατο

Οι αγρότες του μπλόκου της Νίκαιας πήραν την απόφαση να αποκλείσουν τις σήραγγες στα Τέμπη, στην εθνική οδό Αθηνών – Θεσσαλονίκης, μετά την άρνηση της κυβέρνησης να ικανοποιήσει το αίτημά τους για συνάντηση με διυπουργικό κλιμάκιο.

Ο πρόεδρος της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων νομού Λάρισας Ρίζος Μαρούδας, δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ότι υπάρχει απόφαση για κλιμάκωση των κινητοποιήσεων, ενώ επέρριψε την ευθύνη στην κυβέρνηση για το γεγονός ότι δεν έχει υπάρξει συνάντηση με τους αγρότες.

«Η κυβέρνηση έχει την ευθύνη που δεν συναντιέται μαζί μας για να δώσει λύσεις στα προβλήματα. Αυτή μας βγάζει στον δρόμο με την πολιτική της και αυτή κλείνει τους δρόμους» τόνισε ο κ. Μαρούδας.

Κλειστή παραμένει η εθνική οδός Αθηνών - Θεσσαλονίκης στον κόμβο της Νίκαιας για ένατη μέρα, καθώς οι αγρότες έχουν παρατάξει τα τρακτέρ τους πραγματοποιώντας ένα ενιαίο κεντρικό θεσσαλικό μπλόκο.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top