Προφυλακίστηκε 23χρονος για ασέλγεια σε 16χρονη

Οι δυο τους είχαν συνομιλίες ερωτικού περιεχομένου

Στον ανακριτή οδηγήθηκε ένας 23χρονος από τον Πειραιά, που κατηγορείται ότι εκβίαζε και ασελγούσε σε βάρος 16χρονης. 

Ο νεαρός άνδρας ονόματι Εντυ, εμφανιζόταν ως "Νικόλας" και προσέγγιζε την ανήλικη μέσω εφαρμογής γνωριμιών. Οι δυο τους ξεκίνησαν να έχουν επικοινωνία και φέρεται κάποιες συνομιλίες να είναι και ερωτικού περιεχομένου. Εκεί φέρεται να πάτησε ο 23χρονος και ξεκίνησε να την εκβιάζει ότι αν δεν συναντηθούν θα δημοσιοποιήσει τους διαλόγους.

Η 16χρονη τρομοκρατήθηκε και υπέκυψε στις απειλές, με αποτέλεσμα να βρεθούν στις αρχές Ιανουαρίου, όπου ο 23χρονος σύμφωνα με τις αρχές την εξανάγκασε με τη βία σε ασελγείς πράξεις. 

Ο εφιάλτης συνεχίστηκε, καθώς ο 23χρονος φέρεται να απαίτησε μέσω της εφαρμογής να συναντηθούν ξανά και να έχουν ολοκληρωμένη σεξουαλική επαφή! Εκείνη αρνήθηκε.Ο νεαρός την απείλησε πως γνωρίζει το σπίτι της και θα την επισκεπτόταν εκεί. Όπως και έγινε.Η ανήλικη μόλις τον είδε έφυγε χωρίς να γίνει αντιληπτή και ετρεξε να καταγγειλει στο Α.Τ τι συνεβαινε .

Οι αρχές μετά απο έρευνα εντοπισαν τον νεαρό , τον προσήγαγαν στο τμήμα όπου τον αναγνώρισε η ανήλικη με τις αρχές να του περνούν χειροπέδες. Με ομόφωνη απόφαση εισαγγελέα και ανακριτή ο 23χρονος κρίθηκε προφυλακιστέος.

Οι αρχές έδωσαν τη φωτογραφία του στη δημοσιότητα. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top