Σπείρα Γεωργιανών: Αντιμετώπισε τους βασανιστές της - Την έκαψαν με σίδερο

Πρόσωπο με πρόσωπο με τους κακοποιούς που εισέβαλαν στο σπίτι της

Πρόσωπο με πρόσωπο με τους κακοποιούς που εισέβαλαν στο σπίτι της  ήρθε μια ηλικιωμένη γυναίκα  καθώς την Παρασκευή πραγματοποιήθηκε  η δίκη. Πρόκειται για την συμμορία Γεωργιανών που είχε γίνει ο φόβος και ο τρόμος, καθώς έκαιγαν με ηλεκτρικό σίδερο τα θύματά τους.

Τον Οκτώβριο του 2017, η συμμορία των γεωργιανών που χρησιμοποιούν ηλεκτρικό σίδερο για να βασανίζουν τα θύματά τους, εισέβαλαν στο σπίτι της κυρίας Δέσποινας στην Κυψέλη. Αφού  την έδεσαν την χτύπησαν ανελέητα, με αποτέλεσμα να της σπάσουν τα δόντια, τα ζυγωματικά και τη μύτη. Στη συνέχεια την υπέβαλαν σε φρικτά βασανιστήρια καίγοντας της το σώμα με το ηλεκτρικό σίδερο.

Μετά από μήνες ερευνών η αστυνομία έφτασε στα ίχνη τους και  κατάφερε να εξαρθρώσει την οργάνωση που είχε γίνει ο φόβος και ο τρόμος για τη βαναυσότητα και την αγριότητα που χρησιμοποιούσε στα θύματα.

Σήμερα  οι τρεις Γεωργιανοί -μέλη 7μελούς εγκληματικής οργάνωσης που κατηγορείται για τουλάχιστον 3 ληστείες και 32 κλοπές- βρέθηκαν ενώπιον της δικαιοσύνης. Η  87χρονη γυναίκα έζησε για δεύτερη φορά τον εφιάλτη αφού ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με τους βασανιστές της.

Σύμφωνα με την αστυνομία η σπείρα  των Γεωργιανών κακοποιών δρούσε πολύ συστηματικά.  Επισκέπτονταν δύο και τρεις φορές τον χώρο που θα χτυπούσαν, έκαναν χρονομετρήσεις και «πρόβες» για τους ρόλους που είχαν αναλάβει και στη συνέχεια  «σιδέρωναν» τα θύματά τους για να αποκαλύψουν που έχουν τις οικονομίες τους.

Δείτε όλο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star Channel εδώ.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top