Θεσσαλονίκη: Γέννησε μόνη της, έβαλε το μωρό σε σάκο και έπεσε για ύπνο

Φοβόταν τον πατέρα της

Δείτε στο video το ρεπορτάζ της εκπομπής "Μαζί Σου"

Δεν το αποκάλυψε στην οικογένειά της, επειδή δεν ήξερε ποιος είναι ο πατέρας του παιδιού και επειδή φοβόταν τον πατέρα της. Αυτό φέρεται να υποστήριξε η 17χρονη από τη Θεσσαλονίκη, η οποία διώκεται για παιδοκτονία μετά τον θάνατο του βρέφους που έφερε στον κόσμο.

Το περιστατικό συνέβη την προηγούμενη εβδομάδα στη δυτική Θεσσαλονίκη. Η ανήλικη όταν ήρθε η ώρα του τοκετού, μπήκε στο μπάνιο και γέννησε μόνη της το μωρό. Στη συνέχεια έκοψε τον ομφάλιο λώρο με μαχαίρι κουζίνας, τύλιξε πρόχειρα το μωρό και το έβαλε σε ένα σάκο στο δωμάτιό της. Εξαντλημένη από τη γέννα, έπεσε και κοιμήθηκε δίχως κανείς να αντιληφθεί το παραμικρό. 

Νεκρό βρέφος σε σάκο: Η μητέρα του έκοψε με μαχαίρι τον ομφάλιο λώρο

Μωρό βρέθηκε νεκρό σε σάκο στη Θεσσαλονίκη

Επειδή γέννησε όρθια το μωρό της, όπως υποστηριζει, έπεσε χτύπησε το κεφάλι του και κατέληξε από κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. Αυτή ήταν η αιτία θανάτου του νεογέννητου σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση που διενεργήθηκε.

Οι συγγενείς της, τη βρήκαν λίγη ώρα αργότερα να αιμορραγεί και τη μετέφεραν στο νοσοκομείο. Εκεί, μετά από ερωτήσεις των γιατρών, αναγκάστηκε να πει πως λίγη ώρα νωρίτερα είχε γεννήσει ένα μωρό.

Ο δικηγόρος της οικογένειας υποστήριξε πως δεν υπήρχε πρόθεση να πεθάνει το παιδί και πως η 17χρονη δεν είχε αντιληφθεί ότι ήταν έγκυος.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top