Φίλη παιδοκτόνου Κέρκυρας: Μου έδωσε στοργή, όσο κανένας Έλληνας συντοπίτης

"Τον αγαπάω, τον νιώθω οικογένειά μου", είπε

Η φίλη του παιδοκτόνου της Κέρκυρας μιλά αποκλειστικά στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» παρουσιάζοντας μια άλλη πλευρά του πατέρα και δολοφόνου της Αντζελίνας.

«Ό,τι έχω ακούσει δεν είναι αλήθεια. Είναι η οικογένειά μου, η μάνα μου και ο πατέρας μου. Είναι ένας άνθρωπος αξιοπρεπέστατος. Είναι ένας πολύ καλός άνθρωπος, προστατευτικός».

Η γυναίκα, η οποία γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Κέρκυρα, είπε μάλιστα πως τα Χριστούγεννα είχαν γευματίσει όλοι μαζί. 

«Την Πρωτοχρονιά μιλήσαμε στο τηλέφωνο και μάλιστα μου έδινε συμβουλές για ένα φαγητό που δεν πέτυχα. Τα Χριστούγεννα φάγαμε στο σπίτι του με το κορίτσι, εγώ σέρβιρα το φαγητό», είπε. 

Του έλειπε η κόρη του

«Δεν έτρωγε και δεν κοιμόταν, έλεγε "θα βλέπω μόνος μου το δέντρο". Ανησυχούσε, γιατί δεν ήξερε πού είναι το κορίτσι του. Ήταν μια κακιά στιγμή. Εγώ ευχόμουν να πάει εκεί το κορίτσι και να μιλήσουν σαν πατέρας με παιδί. Το κορίτσι ήταν πολύ καλό παιδί».

«Του έλειπε πολύ η κόρη του, ένιωθε μόνος του. Όταν μπαίνουν στην οικογένεια τρίτα άτομα, δυστυχώς τα αποτελέσματα δεν είναι καλά. Για τη σχέση δεν ήξερε τίποτα».

Η φίλη του πατέρα είπε πως αντί για αστέρι στην κορυφή του δέντρου, είχε βάλει τη φωτογραφία της Αντζελίνας όταν ήταν μωρό.

«Τον αγαπάω, τον νιώθω οικογένειά μου. Τη στοργή που έχω πάρει από αυτόν τον άνθρωπο, δεν την έχω πάρει από κανέναν συντοπίτη μου», κατέληξε η γυναίκα.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή "Αλήθειες με τη Ζήνα"

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top