Θρίλερ με την εξαφάνιση ηλικιωμένων στην Κερατέα - Βρέθηκε νεκρή η γυναίκα

Αγνοούνται ακόμη δύο άτομα

Θρίλερ επικρατεί σχετικά με την εξαφάνιση τριών ηλικιωμένων από την Κερατέα, οι οποίοι παραμένουν αγνοούμενοι από το πρωί της Πέμπτης 3 Ιανουαρίου. Το απόγευμα του Σαββάτου, μια γυναίκα εντοπίστηκε νεκρή μέσα σε όχημα. Μαζί της επέβαιναν άλλοι δύο ηλικιωμένοι, ο συζυγός της και ο 60χρονος οδηγός του οχήματος, οι οποίοι παραμένουν αγνοούμενοι. Το  αυτοκίνητο παρασύρθηκε από χείμμαρο, καθώς οι επιβαίνοντες ήταν στον δρόμο πριν ξεκινήσει η κακοκαιρία. 

Στο ρεπορτάζ του Βαγγέλη Γκούμα για το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του STAR, βλέπετε τους άνδρες της Πυροσβεστικής και της ΕΜΑΚ να προσπαθούν να κόψουν τα καλάμια του ρέματος, μέσα στα οποία έχει εγκλωβιστεί το αυτοκίνητο. 

Λίγο νωρίτερα, ο γιος του ζευγαριού που τους αναζητά από την Πέμπτη, δείχνει στο STAR τις φωτογραφίες των αγνοούμενων γονιών του.

Το χρονικό

Οι ηλικιωμένοι είχαν ξεκινήσει με το αυτοκίνητο του ενός, προκειμένου να πάνε για ψώνια στην περιοχή Πούσι Λαυρίου. Έκτοτε δεν έχουν δώσει σημεία ζωής, ούτε έχουν επικοινωνήσει με συγγενικά τους πρόσωπα, τα οποία ανησύχησαν και ειδοποίησαν την Αστυνομία.

Το μυστήριο της εξαφάνισης καθιστά μεγαλύτερο το γεγονός ότι στη Νότια Αττική η κακοκαιρία δεν ήταν τόσο έντονη, όσο στη Βόρεια και εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα, μεταξύ των οποίων και του τροχαίου ατυχήματος.  

Στις έρευνες συμμετέχει πλέον και η Πυροσβεστική, αλλά και το Λιμενικό, για το ενδεχόμενο να έχει πέσει το αυτοκίνητο στη θάλασσσα ή σε βραχώδη περιοχή.          
              

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top