Παιδοκτόνος Κέρκυρας: Σκοτείνιασε κυριολεκτικά το μυαλό μου-Έχω μετανιώσει

Τρισάγιο για την Αγγελική στο σημείο όπου την έθαψε ο πατέρας της

Σοκ προκαλούν τα νέα στοιχεία που έρχονται στο φως για το πώς σκότωσε ο πατέρας την κόρη του στην Κέρκυρα. Ακόμα και οι αστυνομικοί λύγισαν όταν τον άκουσαν να περιγράφει την αποτρόπαια πράξη του, ανήμερα της Πρωτοχρονιάς.

«Χτυπούσε την κόρη του με μίσος»

Τη χτύπησε, την κυνήγησε, ενώ ήταν αιμόφυρτη. Την αποτελείωσε, την έθαψε και στη συνέχεια προσπάθησε να εξαφανίσει κάθε ίχνος του.
«Είχε εξαιρετικό θυμό… να τολμήσω να πω μίσος;» διερωτάται η ιατροδικαστής, Χρυσαυγή Κούση, που εξέτασε τη σορό του κοριτσιού.

Πατέρας: Έτσι σκότωσα την κόρη μου

Ο 52χρονος αντί να παραδοθεί στην αστυνομία, έπαιζε θέατρο προσποιούμενος ότι αναζητά την κόρη του. Μόνο όταν κατάλαβε ότι τον θεωρούν ύποπτο, ομολόγησε ότι τη σκότωσε. 

Τι ισχυρίστηκε ο παιδοκτόνος

"Σκοτείνιασε κυριολεκτικά το μυαλό μου και σαν αντανακλαστικό, άρπαξα ένα μεταλλικό αντικείμενο και άρχισα να τη χτυπάω στο κεφάλι. Στην προσπάθειά της να ξεφύγει, πήδηξε από το παράθυρο από ύψος 2 μέτρων. Την ακολούθησα και συνέχισα να τη χτυπάω. Έχω μετανιώσει οικτρά για την αποτρόπαιη πράξη μου. Παραδέχομαι ότι έκαψα προσωπικά της αντικείμενα λόγω του πανικού μου. Αναλαμβάνω πλήρως την ευθύνη.

Πριν από ένα χρόνο στις 30 Ιανουαρίου η Αγγελική είχε ζητήσει την προστασία των αρχών από τον πατέρα της. Με αυτή την εισαγγελική παραγγελία του είχαν γίνει συστάσεις να μην την ενοχλεί. Ο ίδιος ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς ότι ανήμερα της Πρωτοχρονιάς το κορίτσι πήγε να του ευχηθεί για τη νέα χρονιά.

Τρισάγιο για την Αγγελική στο σημείο όπου την έθαψε ο πατέρας της

Απαρηγόρητος είναι ο σύντροφος της Αγγελικής. Εκείνος ήταν που κατάλαβε ότι κάτι κακό συμβαίνει. Είχε ακούσει από το τηλέφωνο τον πατέρα της να της φωνάζει. Δε φανταζόταν ότι θα έφθανε στο σημείο να τη σκοτώσει.

Σήμερα τελέστηκε τρισάγιο στο σημείο όπου ο πατέρας έθαψε το κορίτσι του. Ο σκύλος της Αγγελικής ακόμα την αναζητά. Οδήγησε μάλιστα τους αστυνομικούς στο σημείο που βρισκόταν νεκρή η άτυχη κοπέλα.

Ο 52χρονος οδηγείται το Σάββατο 5/1 στον ανακριτή για να απολογηθεί.

Δείτε ολόκληρο το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του STAR
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top