3 χρόνια από τον θάνατο της μικρής Μελίνας- Τι λέει ο πατέρας της στο Star

Aυτά τα Χριστούγεννα η θλίψη φωλιάζει στην καρδιά του

Τρία χρόνια πέρασαν από τότε που χάθηκε η μικρή Μελίνα στην Κρήτη μετά από επέμβαση ρουτίνας για κρεατάκια. 

Ο τραγικός πατέρας μίλησε αποκλειστικά στο Star Channel  και την Κατερίνα Παπακωστοπούλου, καθώς η δίκη για τον θάνατο του παιδιού του- είναι απίστευτο, αλλά- δεν έχει γίνει ακόμα! Μάλιστα στέλνει τις ευχές του στον επίσης τραγικό πατέρα Υπάτιο Πατμάνογλου που ξαναπαντρεύτηκε μετά το τραγικό τροχαίο με την πόρσε.

Τα λόγια του είναι  σπαρακτικά.

Όλα ξεκίνησαν στις 29 Δεκεμβρίου του 2015, όταν η μικρή Μελίνα μπήκε στο χειρουργείο για μια επέμβαση ρουτίνας...και δεν ξύπνησε ποτέ. Και αυτά τα Χριστούγεννα η θλίψη φώλιασε στην καρδιά του Μάνου Παρασκάκη, που συγκλονίζει με την ανάρτηση του στο facebook. 

«Δυστυχώς σήμερα κλείνουν 3 χρόνια που μου πέθαναν τη μικρή μου Μελίνα.. Δε ξέρω τι να γράψω.. Μέρες γιορτινές 4 μέρες μετα την ονομαστική μου γιορτή και 2 πριν τη πρωτοχρονιά. Όταν όλοι μου εύχεστε χρόνια πολλά Μάνο και καλη χρονιά εμένα μέσα μου πονάει αυτή η μαχαιριά"

H αγάπη του κόσμου αυτές τις γιορτινές μέρες γίνεται δύναμη. Ο ίδιος μετα τον ανείπωτο πόνο του, αποφάσισε να παίρνει μέρος σε μαραθωνίους για να βρει διέξοδο. Τρέχει κι έχει στο στήθος του τη φωτογραφία της Μελίνας. 

Στηρίζει τον Υπάτιο Πατμάνογλου

Ο πόνος λένε, δένει τους ανθρώπους. Έτσι ο ίδιος ήρθε κοντά με τον επίσης τραγικό πατέρα Υπάτιο Πατμάνογλου, που έχασε τη γυναίκα και το παιδί του από το μοιραίο χτύπημα της πόρσε. Ο πατέρας της Μελίνας μιλάει με αγάπη για την απόφαση του Υπάτιου να ξαναπαντρευτεί.

Το μόνο που ζητά τώρα ο Μάνος Παρασκάκης είναι δικαίωση. Να τιμωρηθούν όσοι ευθύνονται για τον θάνατο της κόρης του.

Δείτε ολόκληρο το Δελτίο Ειδήσεων του Star εδώ 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top