Δολοφονία Ρόδος: Πόνος και θλίψη στο μνημόσυνο της Ελένης

Αποκλειστικό: Στο νοσοκομείο ο Ροδίτης κατηγορούμενος

Ανείπωτος ήταν ο πόνος στο μνημόσυνο για τις 40 ημέρες από τον  θάνατο της Ελένης Τοπαλούδη, της φοιτήτριας από τη Ρόδο που βρέθηκε δολοφονημένη. Τραγικές φιγούρες οι γονείς της και ο αδερφός της.

Ο πατέρας της με δάκρυα στα μάτια μιλά για το κορίτσι του που χάθηκε τόσο άδικα. «Η ψυχή μας δεν έχει ησυχάσει και δεν θα ησυχάσει αν δεν έρθει η δικαίωση από την ελληνική δικαιοσύνη».

Δολοφονία Ρόδος: Παρέσυραν την Ελένη μέσω Facebook

ΛΥΓΙΣΑΝ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΕΝΗΣ ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ 

Η μητέρα της Ελένης παίρνει τη φωτογραφία της και την αγκαλιάζει. Δίπλα της ο σύζυγός της προσπαθεί να της δώσει κουράγιο, όπως και ο γιος τους ο Πέτρος. Η γιαγιά της Ελένης καταρρέει. Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει ότι  το κορίτσι τους δεν είναι πια μαζί τους.

Δολοφονία Ρόδος: Ο βιασμός το 2017 και η παρέα του Αρχάγγελου

ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ Ο ΡΟΔΙΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΣ

Ξέσπασε ο Ροδίτης που κατηγορείται για τη δολοφονία της Ελένης μέσα στις φυλακές Γρεβενών. Σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες της Τασούλας Παπανικολάου την Πέμπτη ο Ροδίτης άρχισε να χτυπά το κεφάλι του στο τοίχο. Έντρομοι οι φύλακες διαπίστωσαν ότι είχε τραυματιστεί και τον μετέφεραν στο νοσοκομείο. Μετά τις πρώτες βοήθειες επέστρεψε το Σάββατο και πάλι στις φυλακές. Συνεχίζει να κρατείται σε κελί που βρίσκεται στον χώρο υποδοχής, δηλαδή δεν έχει μεταφερθεί ακόμα  σε πτέρυγα. 

Οι δύο κατηγορούμενοι για τη δολοφονία της Ελένης, παραμένουν σε ξεχωριστά κελιά  σε απόσταση τουλάχιστον 100 μέτρων και αυτό που ζητούν ακόμα  επίμονα είναι να μην έρθει σε επαφή ο ένας με τον άλλον.

 

Δείτε όλο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR CHANNEL εδώ.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top