Κορυφώνεται η αγωνία για τον επιχειρηματία- Σιγή από τους απαγωγείς

Υποψίες για λύτρα μέσω τραπεζικών κωδικών

Κορυφώνεται η αγωνία για την τύχη του επιχειρηματία ο οποίος απήχθη το πρωί της περασμένης Πέμπτης, έξω από το σπίτι του
στην Ακτή Θεμιστοκλέους στον Πειραιά.

Απαγωγή επιχειρηματία: Κάμερα κατέγραψε το αυτοκίνητο της απαγωγής

Όπως αποκαλύπτει το STAR και ο Βάιος Σύρρος, υπάρχει η εκτίμηση ότι οι δράστες, ίσως και να μην επικοινωνήσουν καθόλου με την οικογένεια του επιχειρηματία, αλλά να επιδιώξουν να πάρουν λύτρα με ηλεκτρονικό τρόπο.

Μια εκτίμηση που θέλει τους δράστες να ξεφεύγουν από την μεθοδολογία μιας κλασικής απαγωγής, με λακωνικά τηλεφωνήματα και γραπτά μηνύματα για λύτρα και απαιτήσεις για μετρητά σε ατέλειωτες  δεσμίδες μέσα σε σάκους σκουπιδιών.

ΥΠΟΨΙΕΣ ΓΙΑ ΛΥΤΡΑ ΜΕΣΩ ΤΡΑΠΕΖΙΚΩΝ ΚΩΔΙΚΩΝ

Η παρατεταμένη σιωπή άλλωστε,  από την πλευρά των απαγωγέων, κάνει πολλούς να πιστεύουν ότι οι δράστες θα επιχειρήσουν, αν ήδη δεν το έχουν κάνει,  να αποσπάσουν τραπεζικούς κωδικούς από τον επιχειρηματία και να μεταφέρουν χρήματα σε μυστικούς λογαριασμούς χωρών του τρίτου κόσμου. Εκεί όπου υπάρχουν τεράστια κενά ασφαλείας και ελέγχου στο τραπεζικό σύστημα. 

Οι αστυνομικοί προσπαθούν μεθοδικά να συλλέξουν κρίσιμα στοιχεία που θα μπορούσαν να ρίξουν φως στην κινηματογραφική αρπαγή του επιχειρηματία. Όπως λένε ωστόσο, αυτό που προέχει είναι να επιστρέψει ο 50χρονος, σώος πίσω στην οικογένειά του. 

Δείτε όλο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων εδώ.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top