Απαγωγή επιχειρηματία: Κάμερα κατέγραψε το αυτοκίνητο της απαγωγής

Δεν έχουν ζητήσει ακόμα λύτρα

Μια κάμερα ασφαλείας κατέγραψε το αυτοκίνητο που χρησιμοποιήθηκε στην απαγωγή του 50χρονου επιχειρηματία στον Πειραιά. Έτσι οι αξιωματικοί που έχουν αναλάβει τις έρευνες είναι σε θέση να γνωρίζουν το δρομολόγιο των απαγωγέων, οι οποίοι άρπαξαν τον επιχειρηματία έξω από το σπίτι του στην Ακτή Θεμιστοκλέους. 

Οι άνδρες του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής αναζητούν υλικό που ενδεχομένως έχουν καταγράψει κι άλλες κάμερες ασφαλείας, ελπίζοντας ότι θα βρουν τα στοιχεία εκείνα που θα τους οδηγήσουν στους απαγωγείς. 

Μυστήριο με την απαγωγή του επιχειρηματία – Κανένα ίχνος εδώ και 24 ώρες

Επίσης οι αξιωματικοί γνωρίζουν ότι την ώρα της απαγωγής, ο 50χρονος επιχειρηματίας είχε μαζί του το κινητό του τηλέφωνο, το οποίο όμως έκλεισε μετά από λίγη ώρα. Έχει ζητηθεί μάλιστα η άρση του τηλεφωνικού απορρήτου, ώστε να εντοπιστεί το τελευταίο του στίγμα. 

Απαγωγή γνωστού επιχειρηματία στον Πειραιά

Πάντως ανησυχία προκαλεί το γεγονός ότι ακόμα οι απαγωγείς δεν έχουν επικοινωνήσει με τα μέλη της οικογένειας του επιχειρηματία για να ζητήσουν λύτρα. Οι άνδρες που έχουν αναλάβει τις έρευνες εκτιμούν ότι αν συνεχιστεί αυτό τότε θα σημαίνει ότι η απαγωγή δεν έγινε για λύτρα, αλλά για λόγους αντεκδίκησης.

Πειραιάς: Απαρηγόρητη η πρώην playmate σύντροφος του επιχειρηματία

Στο μικροσκόπιο έχουν μπει οι τελευταίες επαγγελματικές δραστηριότητες του επιχειρηματία, αλλά και κοινωνικές και φιλικές του σχέσεις. 

Σύμφωνα με καταθέσεις αυτοπτών μαρτύρων τέσσερις άνδρες με αστυνομικές στολές με το λογότυπο της ΕΚΑΜ άρπαξαν τον 50χρονο επιχειρηματία. Οι δύο από αυτούς φέρονται να φορούσαν κουκούλες, όμως αντικρουόμενες είναι οι καταθέσεις για τον αριθμό κυκλοφορίας του οχήματος, αφού δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμα αν ήταν ξένες ή όχι. 

Το χρονικό της απαγωγής 

Ο 51χρονος, ο οποίος είναι ιδιοκτήτης εταιρείας με αφορολόγητα είδη, έπεσε θύμα απαγωγής το πρωί της Πέμπτης, την ώρα που έβγαινε από το διαμέρισμά του στην οδό Θεμιστοκλέους στον Πειραιά και κατευθυνόταν στο αυτοκίνητό του.

Η απαγωγή έγινε μπροστά στα μάτια δεκάδων περιστατικών.  Τέσσερις σωματώδεις άνδρες με φόρμες των ΕΚΑΜ και μάσκες, άρπαξαν τον επιχειρηματία από τα χέρια και τα πόδια, βάζοντάς τον «σηκωτό» σε ένα σκουρόχρωμο τζιπ. Διέφυγαν στα στενά του Πειραιά και έκτοτε τα ίχνη του 51χρονου αγνοούνται.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top