Σοκαριστικό video από το τροχαίο δυστύχημα στο Αιγάλεω με θύμα 20χρονο

Η στιγμή που η μοτοσικλέτα παρασύρει άνδρα ενώ διασχίζει τον δρόμο

Συγκλονιστικές είναι οι εικόνες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας από κάμερα ασφαλείας, δείχνοντας καρέ καρέ το τροχαίο δυστύχημα που έγινε στην Ιερά Οδό το πρωί της Τετάρτης, με θύμα έναν 20χρονο.

Το video ντοκουμέντο έφερε στο φως της δημοσιότητας ο ΑΝΤ1. Σε αυτό διακρίνεται ένας νεαρός να συνομιλεί με έναν φίλο του στο αριστερό πεζοδρόμιο στο ρεύμα καθόδου της Ιερά Οδού Αιγάλεω.

Κάποια στιγμή, διασχίζει την Ιερά Οδό. Λίγο πριν φτάσει στο απέναντι πεζοδρόμιο, παρασύρεται από μοτοσικλέτα, που κινείται με μεγάλη ταχύτητα όπως θα δείτε και στο video.

Από το τροχαίο σκοτώθηκε ο 20χρονος οδηγός της μοτοσικλέτας, ενώ τραυματίστηκαν σοβαρά τόσο ο συνεπιβάτης του, όσο και ο διερχόμενος πεζός, ο οποίος δίνει μάχη για τη ζωή του στην Εντατική.

Θανατηφόρο τροχαίο στο Αιγάλεω με έναν νεκρό και δύο τραυματίες

Στο πένθος βυθίστηκε το Αιγάλεω για τον νεαρό μπασκετμπολίστα

Ο 20χρονος οδηγός της μηχανής ήταν μπασκετμπολίστας στην ομάδα του ΜΕΛΑ ο Άγιος Ελευθέριος. Μετά τον θάνατό του, η διοίκηση της ομάδας εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία εκφράζει τα βαθιά της συλλυπητήρια:

«Η Διοίκηση του ΜΕΛΑΣ ο Άγιος Ελευθέριος με ανακοίνωσή της εκφράζει τη θλίψη της για τον απροσδόκητο θάνατο του Δημήτρη Δοξόμπολη και τα θερμά συλλυπητήρια στους δικούς του ανθρώπους. Ο 20χρονος Δημήτρης ήταν εν ενεργεία αθλητής μας στο τμήμα του Μπάσκετ Ανδρών.Καλό Παράδεισο…”.

Η εξόδιος ακολουθία για τον 20χρονο Δημήτρη, θα τελεσθεί μεθαύριο Σάββατο 29 Δεκεμβρίου στις 11 π.μ στο Γ’ Νεκροταφείο Νίκαιας, που βρίσκεται στη διασταύρωση Π.Ράλλη & Θηβών.

«Καλό σου ταξίδι Δημήτρη. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάζει», έγραψαν οι άνθρωποι της ομάδας.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top