O Patrick και η Amy Kennedy κοντά στα παιδιά της «ΕΛΠΙΔΑΣ»

Γιγαντώνεται η αλυσίδα αγάπης και αλληλεγγύης

Οι σύμμαχοι στην αλυσίδα αγάπης και αλληλεγγύης του Συλλόγου «ΕΛΠΙΔΑ» δυναμώνουν και ενισχύουν το έργο και τους στόχους του.

Κοντά στα παιδιά, που δίνουν τη μάχη με τον καρκίνο, βρέθηκαν ο Patrick και η Αmy Kennedy. Στην Oγκολογική Μονάδα Παίδων τους υποδέχθηκε θερμά η κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη.

«Θα ήθελα να σας εκφράσω τις θερμές ευχαριστίες μου για την πολύτιμη υποστήριξή σας στην αποστολή μας, αλλά και στους μικρούς μας ασθενείς. Οι φίλοι σαν εσάς κάνουν τη διαφορά στις προσπάθειές μας και μας δίνουν την ενθάρρυνση, που χρειαζόμαστε για τη δέσμευσή μας στην κοινωνία», είπε η κυρία Βαρδινογιάννη.

Ο Patrick Kennedy και η σύζυγός του ενημερώθηκαν για το έργο του Συλλόγου και επισκέφτηκαν τους χώρους του Ογκολογικού Νοσοκομείου Παίδων «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη – ΕΛΠΙΔΑ».

«Με το να αφιερώνετε τη ζωή σας στο να σώζετε παιδιά, σώζετε ολόκληρη την οικογένεια. Διότι με το να σώζετε ένα παιδί, σώζετε και τους γονείς του από μία ζωή βυθισμένη στο πένθος, επειδή δίνετε στο παιδί τους μια δεύτερη ευκαιρία ζωής. Δε νομίζω ότι υπάρχει κάτι πιο σημαντικό από το έργο που κάνετε» είπε ο κ. Patrick Kennedy, απευθυνόμενος στην κυρία Μαριάννα Βαρδινογιάννη.

Η οικογένεια Βαρδινογιάννη συνδέεται με ισχυρούς δεσμούς φιλίας με την οικογένεια Kennedy και δεν είναι η πρώτη φορά που μέλη της επισκέπτονται την Ογκολογική Μονάδα Παίδων.

Η κυρία Βαρδινογιάννη απένειμε στον Patrick και την Αmy Kenndedy το μετάλλιο του υποστηρικτή του συλλόγου «ΕΛΠΙΔΑ».

Αγκαλιά αγάπης για τα παιδιά της «Ελπίδας»

Η μπάντα της Ελληνικής Αστυνομίας πλημμύρισε με χριστουγεννιάτικες μελωδίες την Ογκολογική Μονάδα Παίδων.

Τα μέλη της, με περίσσεια ευαισθησία και αγάπη, επισκέφτηκαν το νοσοκομείο και βρέθηκαν κοντά στα παιδιά της «ΕΛΠΙΔΑΣ».

Το παρών έδωσε η υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, κυρία Παπακώστα.

«Πραγματικά ευχαριστώ την κυρία υπουργό, που είναι σήμερα κοντά μας. Θα ήθελα να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου την μπάντα της αστυνομίας, που βρίσκεται εδώ συμβολικά. Μας δίνει δύναμη και κουράγιο να συνεχίσουμε το έργο που επιτελούμε», σημείωσε η κυρία Βαρδινογιάννη.

«Είμαστε φίλοι, αρωγοί και συμπαραστάτες σε μία προσπάθεια, που τιμά την Ελλάδα» δήλωσε η κυρία Παπακώστα.

«Ντόμινο» αγάπης και ελπίδας

Με ευαισθησία και παιδική αθωότητα πλημμύρισε το Ογκολογικό Νοσοκομείο Παίδων.

Μαθητές δημοτικού του Κολεγίου Αθηνών, μέσα από ένα συμβολικό παιχνίδι ντόμινο με 36 ξυλάκια, όσο και τα τμήματα του σχολείου, θέλησαν να στείλουν ένα δυνατό μήνυμα αγάπης και αλληλεγγύης στα παιδιά της «ΕΛΠΙΔΑΣ».

Η κυρία Βαρδινογιάννη συνεχάρη τους εκπαιδευτικούς του Κολλεγίου, αλλά και τα παιδιά, τα οποία πλέον είναι μέλη της Επιτροπής «ΕΛΠΙΔΑ Junior», για την προσφορά τους.

«Εμείς θα γίνουμε σύμμαχοι για έναν και μοναδικό σκοπό. Να γίνουν αυτά τα παιδιά καλά και να φύγουν με τους ηρωικούς γονείς τους, γιατί είναι ηρωικοί οι γονείς τους, με ένα χαμόγελο», δήλωσε η κυρία Βαρδινογιάννη.

«Έπρεπε οι μαθητές του σχολείου μας να γνωρίζουν, γιατί αυτό ψάχνουμε να βρούμε, σπουδαίους ανθρώπους. Και μια τέτοια κυρία, μια τέτοια γυναίκα, μια Ελληνίδα, είναι η κυρία Μαριάννα Βαρδινογιάννη», τόνισε η Δασκάλα Δημοτικού του Κολλεγίου Αθηνών, κυρία Ειρήνη Κανελλοπούλου.

Τα παιδιά παρέλαβαν τα μετάλλιά τους και υποσχέθηκαν ότι θα βρίσκονται πάντα κοντά στα παιδιά της «ΕΛΠΙΔΑΣ», που δίνουν με γενναιότητα τη μάχη με τον καρκίνο.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top