Προφυλακιστέος ο 43χρονος - Κατηγορείται ότι βίαζε την κόρη του φίλου του

«Τη μικρή τη νιώθω σαν δικό μου παιδί. Με αποκαλούσε θείο» ισχυρίστηκε

Προφυλακιστέος κρίθηκε μετά την πολύωρη απολογία του ο άντρας που κατηγορείται ότι υπνώτιζε τον πατέρα και βίαζε την ανήλικη κόρη του στα Χανιά. Ο ίδιος αρνείται όλες τις κατηγορίες που του αποδίδονται. 

Ο 43χρονος καλύπτει το πρόσωπό του με τα χέρια του και βγαίνει από το δικαστικό μέγαρο Χανίων. Για περισσότερες από 5 ώρες προσπαθούσε να πείσει την ανακρίτρια ότι είναι αθώος. 

ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ Ο 43ΧΡΟΝΟΣ

«Ποτέ δεν ακούμπησα το κοριτσάκι και ουδέποτε φανταζόμουν ότι θα έκανα κάτι τέτοιο με ένα παιδί. Τη μικρή τη νιώθω σαν δικό μου παιδί. Με αποκαλούσε θείο» ισχυρίστηκε.

«Εμείς περιμένουμε να γίνουν κάποιες πραγματογνωμοσύνες, έναν τεχνικό θα διορίσουμε για να ελέγξει τα λάπτοπ και τα κινητά, κι αν προκύψει οποιοδήποτε άλλο έγγραφο ιατροδικαστικό από το Βέλγιο» σημείωσε ο Άνθιμος Χριστοδουλίδης, συνήγορος υπεράσπισης.

Ο 43ΧΡΟΝΟΣ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΥΠΝΩΤΙΖΕ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΒΙΑΖΕ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΟΥ

Ο 43χρονος κατηγορείται για βιασμό, αποπλάνηση ανηλίκου και κατάχρηση σε ασέλγεια. Η 13χρονη κόρη του καλύτερου του φίλου, φέρεται να πέρασε μαρτυρικά στα χέρια του, το περασμένο καλοκαίρι όπου επισκέφθηκε για 2 μήνες τον πατέρα της στα Χανιά. 
Ο κατηγορούμενος πήγαινε στο σπίτι του φίλου του, έριχνε ισχυρά υπνωτικά χάπια στο ρόφημα του και στη συνέχεια κατηγορείται ότι βίαζε το κορίτσι. 

ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΟΙΚΟΓΝΕΙΑΣ 13ΧΡΟΝΗΣ : "ΕΚΑΝΕ ΣΤΗΝ 13ΧΡΟΝΗ ΚΑΙ ΧΑΡΑΚΙΕΣ ΣΤΟ ΧΕΡΙ"

«Απειλούσε ο 43χρονος ότι θα σκοτώσει τους γονείς της αν πει κάτι; - Ναι και γι΄ αυτό η μικρή φοβόταν, της έκανε κάποιες χαρακιές επιφανειακές στο χέρι, οι οποίες όντως υπάρχουν ακόμα και τώρα. Η μικρή στο Βέλγιο έκανε μια απόπειρα αυτοκτονίας» δήλωσε ο Ευτύχης Μαυρογένης, δικηγόρος της οικογένειας της 13χρονης.

Το κουβάρι άρχισε να ξετυλίγεται όταν η μικρή επέστρεψε στη μητέρα της στο Βέλγιο. Εκείνη είδε συνομιλίες της μικρής με τον κατηγορούμενο και υποδύθηκε την 13χρονη. Τότε το κοριτσάκι "έσπασε" και μίλησε για τον εφιάλτη που έζησε. 

Αμέσως η μητέρα της απευθύνθηκε στις αρχές του Βελγίου. Η μικρή τώρα, παρακολουθείται από ειδικούς, ενώ ο κατηγορούμενος πήρε το δρόμο για τη φυλακή. 

Δείτε ολόκληρο το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του STAR
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top