Τρίκαλα: Μια παραμυθένια βόλτα στον «Μύλο των Ξωτικών»

Για 8η χρονιά μαγεύει τους επισκέπτες του... μικρούς και μεγάλους

Πριν από 7 χρόνια δημιουργήθηκε στην όμορφη πόλη των Τρικάλων, ένα παραμυθένιο θεματικό πάρκο. Από τότε μέχρι σήμερα, κατά την περίοδο των Χριστουγέννων, ο «Μύλος των Ξωτικών» γεμίζει από κόσμο που το επισκέπτεται από όλη την Ελλάδα, και ζει το παραμύθι… μέσω μιας σειράς δραστηριοτήτων!

ο «Μύλος των Ξωτικών»

Ένα ταξίδι σε ολόκληρο τον κόσμο

Ο Μύλος των Ξωτικών είναι… ένα ταξίδι σε ολόκληρο τον κόσμο που μαγεύει και διασκεδάζει μικρούς και μεγάλους. Περιπλανηθείτε και ανακαλύψτε χώρες του κόσμου που επισκέφθηκε ο αγαπημένος μας Άη Βασίλης, από την Ασία μέχρι την Αμερική, από την Ευρώπη ως την Ανταρκτική και από την Ωκεανία στην Αφρική.

Ο Μύλος των Ξωτικών αλλά και ολόκληρη η πόλη είναι έτοιμοι να υποδεχτούν αλλά και να εξυπηρετήσουν τους επισκέπτες.

ο «Μύλος των Ξωτικών»

ο «Μύλος των Ξωτικών»

Τα «Ξωτικά» έχουν πληθώρα… δραστηριοτήτων

Πολλές δραστηριότητες μπορείτε να χαρείτε στον Μύλο των Ξωτικών. Μπορείτε να περιπλανηθείτε στη χριστουγεννιάτικη αγορά, να «ταξιδέψετε» με το πολικό express, να δοκιμάσετε το χριστουγεννιάτικο fun park, να κάνετε μια παγωμένο βόλτα… στο παγοδρόμιο των Ξωτικών.

Αν βρεθείτε στον «Μύλο» μην ξεχάσετε να περάσετε και από το ζαχαροπλαστείο των Ξωτικών αλλά και την αγορά Μανιταριών όπου θα βρείτε… μανιταρολιχουδιές, μανιταρογλυκίσματα και μανιταροσοκολάτες!

ο «Μύλος των Ξωτικών»

ο «Μύλος των Ξωτικών»

Ρεκόρ επισκεψιμότητας 

Στις αρχές του Δεκεμβρίου 2018, η επισκεψιμότητα στον Μύλο των Ξωτικών έσπασε κάθε προηγούμενο ρεκόρ, αφού περίπου 80.000 επισκέπτες βρέθηκαν στα Τρίκαλα!

Ο φαντασμαγορικός «Μύλος των Ξωτικών» στα Τρίκαλα άνοιξε τις πύλες του στις 2 Δεκεμβρίου και θα λειτουργεί μέχρι τις 6 Ιανουαρίου!
Και δε σας είπαμε και το πιο σημαντικό από όλα… Η είσοδος είναι ΔΩΡΕΑΝ!

ο «Μύλος των Ξωτικών»

Ώρες λειτουργίας

Καθημερινά από τις 10:00 το πρωί έως τις 10:00 το βράδυ.
Τηλέφωνο: 24310 38890

Επιμέλεια: Σοφία Βάγκα
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top