Αποκάλυψη: Πού βρέθηκαν τα κομμάτια του καθρέφτη από το όχημα της Λαγούδη;

Ένα ακόμη στοιχείο για την πολύκροτη υπόθεση έδωσε ο Βασίλης Ταουξής

Ο Βασίλης Ταουξής, συνήγορος της οικογένειας Λαγούδη, έκανε μια αποκάλυψη στην εκπομπή του STAR, "Αλήθειες με τη Ζήνα", σχετικά με την μυστηριώδη υπόθεση του θανάτου της 44χρονης Ειρήνης, υποστηρίζοντας πως αυτό είναι ακόμη στοιχείο ότι ο θάνατος της γυναίκας ήταν σκηνοθετημένος.

Όπως είπε ο ίδιος, μέλος της ερευνητικής του ομάδας, ο Ίωνας Κωνσταντίνου, ανακάλυψε ότι ο καθρέφτης από το αμάξι της Ειρήνης είχε σπάσει από τη θερμοκρασία και είχε πέσει κάτω. Τα κομμάτια από τον καθρέφτη βρέθηκαν στο πατάκι του συνοδηγού, κάτω από το μπετόνι!

Ο κ.Τσούκαλης σημείωσε ότι ο καθρέφτης έχει πάντα μια κλίση προς τη μεριά του οδηγού και είναι περίεργο που τα κομμάτια βρέθηκαν στη θέση του συνοδηγού. 

Η Ειρήνη Λαγούδη βρέθηκε νεκρή στο μισοκαμένο όχημα της σε ένα απόμερο μέρος κοντά στη λίμνη Τριχωνίδα. Αν και αρχικά θεωρήθηκε ότι επρόκειτο για αυτοκτονία, η οικογένεια ερεύνησε την υπόθεση, ισχυριζόμενη ότι κάποιος τη δολοφόνησε. Αργότερα, ο εισαγγελέας Αγρινίου άσκησε διώξεις κατ' αγνώστων, παραδοχόμενος για πρώτη φορά ότι ο θάνατος της είναι δολοφονία. Από τότε, οι ένοχοι αναζητούνται. 

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή "Αλήθειες με τη Ζήνα"

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top