Δολοφονία φοιτήτριας: Τι είπαν στον εισαγγελέα οι δύο κατηγορούμενοι

Αποκαλούσε ο ένας τον άλλο ψεύτη

Σοκ προκαλεί η κατ' αντιπαράσταση εξέταση των δύο κατηγορουμένων για το φόνο της Ελένης στην ανακρίτρια Ρόδου. Το Star και η Τασούλα Παπανικολάου σας αποκαλύπτουν αποκλειστικά τις ανατριχιαστικές λεπτομέρειες του εγκλήματος που συγκλόνισε την Ελλάδα. 

Έλληνας και Αλβανός βρέθηκαν ο ένας απέναντι από τον άλλο στον γραφείο της ανακρίτριας για περισσότερο από μία ώρα. Δίπλα τους ήταν  οι δικηγόροι τους. Αποκαλούσε ο ένας τον άλλο ψεύτη. Δεν συμφωνούσαν ακόμα και σε απλά πράγματα,  όπως το  πότε γνώρισαν την Ελένη. Άσπρο έλεγε ο ένας, μαύρο ο άλλος.

Την έριξαν στη θάλασσα, καθάρισαν το σπίτι και πήγαν ξανά στην παραλία

Οι διάλογοι

 Τι ώρα φύγατε από τη  Ρόδο;

- Ελληνας: Γύρω στις 21 00 

- Αλβανός: 23 10 

Στη διαδρομή πίνατε ;

- Έλληνας: Όχι δεν ήπια 

- Αλβανός: Πίναμε βότκα από το μπουκάλι και οι τρεις 

Γιατί τη χτυπήσατε;

- Έλληνας:  Μου είπε η Ελένη μπροστά στον Α. ότι με εμένα της άρεσε πιο πολύ από την άλλη φορά το σεξ μαζί του.Τα πήρε θόλωσε ο Α. της είπε δεν περνάνε σε μένα αυτά και τότε ξεκίνησε και την κοπανούσε με μπουνιές. Τη χτύπησε στο σαγόνι και η Ελένη λιποθύμισε. 

- Αλβανός: Μπήκε στο δωμάτιο ο Μ.γ υμνός από τη μέση και  κάτω και της είπε «μωρή σ…. σε έφερα εδώ πέρα και δεν θα μου κάτσεις; Και αυτή του είπε «άντε γ...». Μετά ο Μ. ανέβηκε πάνω στο κρεβάτι και της έδωσε μπουνιές. 

 «Η Ελένη δε γνώριζε τι θα γινόταν»

Συμφοιτήτρια  Ελένης λέει στο Star:

«Δεν πιστεύω ότι γνώριζε τι θα γινότανε  δεν πιστεύω ότι ήξερε τι θα προκύψει τελοσπάντων. Για μένα θα έπρεπε να είναι ψιλιασμένη για όλους τους ανθρώπους που είναι δίπλα της.  Και φίλοι και γνωστοί που μάθανε λένε ποιοι είναι αυτοί ούτε εγώ τους ξέρω Πως γίνεται να μην τους ξέρει κανένας ;
 

«Η Ελένη μαρτύρησε στα χέρια σας»

«Η Ελένη μαρτύρησε στα χέρια σας», αναγκάστηκε να τους πει η ανακρίτρια Ρόδου. Προσπαθούσε με τις ερωτήσεις της να αποκαλύψει την αλήθεια. «Την εξαντλήσατε σωματικά και ψυχικά», τους είπε.

 Ποιος τη μετέφερε;

- ‘Ελληνας:  Τον βοήθησα να μεταφέρουμε την κοπέλα στο αμάξι με τη συννεονόηση να την πάμε στο νοσοκομείο. Της έριξε ένα σεντόνι στο κεφάλι για να μην φαίνεται έτσι όπως το έκανε. Η κοπέλα ήταν αναίσθητη. Τη βάλαμε να κάθεται στη θέση του συνοδηγού. Ο Α. οδηγούσε εγώ κάθισα πίσω - -- -

- Αλβανός: Συμφωνήσαμε να την πάμε στο νοσοκομείο αφού το πρότεινα είπε ναι ο Μ. τη σήκωσε μόνος του από το κρεβάτι και την πήγε στο αυτοκίνητο εγώ μόνο άνοιξα την πόρτα για να την βάλει. Ο Μ. οδήγησε το αυτοκίνητο και εγώ έκατσα πίσω στην καρότσα. 

Γιατί όταν κατάλαβες ότι δεν βγαίνετε στον κεντρικό δρόμο για τη Ρόδο δεν τον ρώτησες που πάτε;

- Έλληνας:  Δεν τον ρώτησα γιατί είμαι χαζός, παίρνω μερικά φάρμακα και δεν καταλαβαίνω μερικές φορές. Δεν ήξερα ότι θα την πετάξει στην παραλία, δεν πήγε το μυαλό μου. 

- Αλβανός: Εγώ την περιοχή δεν την ξέρω κατάλαβα όμως όταν οδηγούσε μέσα σε κάτι δάση ότι δεν πάμε στη Ρόδο του χτύπησα από πάνω το αμάξι και του είπα που πας. Δεν μου απάντησε. 

Τι έγινε στην παραλία Φώκια;

- Έλληνας: Την έβγαλε μόνος του από το αυτοκίνητο και την πέταξε μόνος του. Άκουσα την κοπέλα να φωνάζει πριν την πετάξει «Θα σας βρει ο πατέρας μου». Την πέταξε κατευθείαν μέσα. 

- Αλβανός: Κατέβηκα από την καρότσα και του είπα τι κάνεις εδώ; Και μου απάντησε «Θα το τελειώσω εδώ γιατί θα με πάει φυλακή». Δεν απάντησα, την έβγαλε μόνος του από το αυτοκίνητο.

Κρατούμενοι για 19χρονο: Εκτός από σφαλιάρες και κλωτσιές δεν έπαθε τίποτα

Σοκαρισμένη η σύντροφος του Έλληνα κατηγορούμενου 

«Δεν το περίμενα αυτό το πράγμα. Δεν υπήρχε περίπτωση να ήταν τέτοιος άνθρωπος γιατί θα το είχα καταλάβει και θα είχα χωρίσει μαζί του, αν μου είχε φερθεί με τέτοιο τρόπο. Έλεγα πώς γίνεται και να βγήκαν όλα αυτά εμένα να μου φέρεται τόσο ωραία.  Εγώ έβλεπα μπροστά μου έναν άνθρωπο που τον αγάπησα». 

Η οικογένεια της Ελένης μέσω των δικηγόρων της έχει υποβάλλει αίτημα ώστε να γίνει και αναπαράσταση του εγκλήματος στο σπίτι στους Πεύκους. Ελπίζουν ότι τότε οι δυο κατηγορούμενοι θα πουν την αλήθεια.

 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star εδώ. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top