Θεσσαλονίκη: Φλέγονται δέντρα γύρω από το Πανεπιστήμιο

Δημοσιογράφος τραυματίστηκε στο κεφάλι από πέτρα

Αναζωπύρωση της φωτιάς υπήρξε στο εργοτάξιο του μετρό στη Θεσσαλονίκη, το οποίο νωρίτερα έπιασε φωτιά κατά τη ρίψη μολότοφ για την πορεία στη μνήμη του Αλέξη Γρηγορόπουλου. 

Πορεία στη μνήμη Γρηγορόπουλου: Πεδίο μάχης τα Εξάρχεια - Βροχή από μολότοφ

Εξάρχεια: Φωτιά από μολότοφ σε πολυκατοικία

Το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης βρίσκεται στο έλεος των κουκουλοφόρων και την ίδια ώρα, δέντρα που βρίσκονται γύρω από το κτίριο του ΑΠΘ έχουν αρπάξει φωτιά.

Όπως μετέδωσε η Λευκή Γεωργάκη στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του STAR, αρχικά ούτε οι αστυνομικοί ούτε οι πυροσβέστες μπορούσαν να μπουν μέσα στο κτίριο για να την περιορίσουν. Από το μεσημέρι, θα μπορούσε να γίνει επέμβαση της αστυνομίας, ακόμη και με απόφαση της Συγκλήτου έχει γίνει αυτό αποδεκτό, αλλά τελικά δεν το έκανε. Φέρεται να ήθελαν να περιορίσουν τους κουκουλοφόρους μέσα στο κτίριο.

Αργά το βράδυ της Πέμπτης, η αστυνομία μπήκε μέχρι τον προαύλιο χώρο της Θεολογικής Σχολής. Δημιουργήσαν δίοδο για να μπουν πυροσβέστες στο εργοτάξιο του μετρό και να σβήσουν τη φωτιά. 

10 χρόνια από τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου στα Εξάρχεια

Όλη η οδός Εγνατία είναι μέσα στις φλόγες και γεμάτη οδοφράγματα, εικόνες που θυμίζουν κατά πολύ τις μέρες του… 2008.

Τραυματίστηκε δημοσιογράφος

Την ώρα των επεισοδίων ο δημοσιογράφος Τάσος Ασλανίδης από το ηλεκτρονικό μέσο «thestival» τραυματίστηκε από πέτρα στο κεφάλι και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Δείτε ολόκληρο το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του STAR
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top