Τι ζητά για τις φωτογραφίες του ο ηθοποιός που φέρεται να βίασε οδηγό ταξί

Μέσα από τις φυλακές δηλώνει πως «δεν έχω να φοβηθώ τίποτα»

Στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» μίλησε μέσα από τις φυλακές ο ηθοποιός που φέρεται να βίασε οδηγό ταξί.

Ο 29χρονος ο οποίος έχει προφυλακιστεί, δήλωσε ότι δεν έχει να φοβηθεί τίποτα και ότι είναι αθώος. Μάλιστα έδωσε την άδειά του στην εκπομπή να χρησιμοποιεί χωρίς blur (θόλωμα) τις φωτογραφίες του:

«Θέλω να πω ότι εγώ όταν βγω από εδώ μέσα, την κοινωνία θα την κοιτάω και θα με κοιτάει στα μάτια. Δεν έχω να κρύψω από κανέναν τίποτα, είμαι αθώος, δεν έχω διαπράξει το έγκλημα του βιασμού. Θέλω να σας δώσω το δικαίωμα οποιαδήποτε πληροφορία χρησιμοποιείτε από τον προσωπικό μου λογαριασμό, να την χρησιμοποιείτε χωρίς προστασία στα μάτια. Δεν έχω να φοβηθώ τίποτα, όλα στο φως. Η αλήθεια έχει τη μεγαλύτερη δύναμη από κάθε συκοφαντία» είπε χαρακτηριστικά.

29χρονος ηθοποιός: «Δεν είμαι ο δράκος των ταξιτζήδων»

Τι λέει ο οδηγός ταξί για τον φερόμενο βιασμό - Τι απαντά ο ηθοποιός

Η φωτογραφία του ηθοποιού που έχει δοθεί στη δημοσιότητα από την αστυνομία μετά από εισαγγελική εντολή

ΜΗΤΕΡΑ ΗΘΟΠΟΙΟΥ: «ΑΝ ΑΠΟΔΕΙΧΤΕΙ ΟΤΙ ΚΑΠΟΥ ΣΦΑΛΛΕΙ, ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΤΟΥ»

Μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», η μητέρα του ηθοποιού δήλωσε πως «ο ύπνος μου έχει περιοριστεί. Αυτό που σκέφτομαι είναι πώς θα βγούμε από όλη αυτή την κατάσταση. είμαι αισιόδοξη. Με απασχολεί αν είναι καλά. Τον ακούω ότι είναι καλά και αυτό μου αρκεί στην παρούσα φάση. Αν αποδειχτεί ότι κάπου σφάλλει ο Γιώργος, να κάνει αυτό που πρέπει να γίνει. Ακόμα κι αν πρέπει να πληρώσει το λάθος του».

Μάλιστα τόνισε πως πιστεύει ακράδαντα στην αθώωσή του και ζήτησε να αποφυλακιστεί ο Γιώργοε, «να βρούμε τις οικογενειακές μας ισορροπίες και να τραβήξουμε τον δρόμο της δικαιοσύνης με περισσότερη ηρεμία».

ΠΑΤΕΡΑΣ ΗΘΟΠΟΙΟΥΣ: «ΓΙΑΤΙ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕ ΒΓΑΙΝΕΙ Ο ΤΑΞΙΤΖΗΣ;»

Ο πατέρας του 29χρονου από την πλευρά του, δήλωσε πως «θα ήθελα κάποια στιγμή να ακούσω τι λέει ο μηνυτής και ο δικηγόρος του. Όπως βγήκε ο γιος μου στα μανταλάκια, να βγουν και αυτοί στα κανάλια αν έχουν δίκιο. Γιατί κρύβονται και δεν βγαίνουν; Nα δει ο κόσμος το πρόσωπό τους, όπως είδε του γιου μας και το δικό μας που υπερασπιζόμαστε τον γιο μας».


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top