Βόλος: Ασελγούσε σε βάρος της 10χρονης κόρης του - Τον κατήγγειλε η μητέρα

Ο αδελφός της μικρούλας "έσπασε" τη σιωπή του

Πρώτη δημοσίευση 11:03

Συγκλονίζει τον Βόλο η είδηση ότι ένας πατέρας κακοποιούσε σεξουαλικά τη 10χρονη κόρη του, μετά από καταγγελία της ίδιας της μητέρας του παιδιού. 

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Ταχυδρόμος» όλα ξεκίνησαν όταν ο κατά δύο χρόνια μεγαλύτερος σε ηλικία αδελφός του κοριτσιού «έσπασε» τη σιωπή του και αποκάλυψε στη μητέρα του, όλα όσα έβλεπε τον τελευταίο χρόνο.

Η μητέρα σοκαρισμένη έτρεξε στην αστυνομία και κατήγγειλε τον σύζυγό της για να δώσει τέλος στο μαρτύριο των παιδιών της. 

Ο Εισαγγελέας Βόλου άσκησε δίωξη σε βαθμό κακουργήματος στον 38χρονο άνδρα, ο οποίος εκμεταλλευόταν την απουσία της συζύγου του λόγω της εργασίας της και εκτόνωνε τις αρρωστημένες ορέξεις του στην κόρη του. 

Η Εισαγγελία Βόλου, υπό απόλυτη μυστικότητα εδώ και δέκα μέρας έχει ξεκινήσει επείγουσα προκαταρκτική έρευνα, η οποία ολοκληρώθηκε και πλέον ο πατέρας της 10χρονης αντιμετωπίζει δύο κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος. 

Ο 12χρονος αδελφός του κοριτσιού κατάλαβε τι περνούσε η αδελφή του τον περασμένο Οκτώβριο. Ο 38χρονος άνδρας φέρεται να ασελγούσε σε βάρος της κόρης του για διάστημα τουλάχιστον έξι μηνών.

Αναμένεται μάλιστα να κληθεί τις επόμενες μέρες για να απολογηθεί στον ανακριτή Βόλου. Η σύζυγός του όταν έμαθε τι συνέβαινε μέσα στο σπίτι της όταν εκείνη απουσίαζε, τον έδιωξε και κίνησε όλες τις νομικές ενέργειες σε βάρος του. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top