Ακριβοπούλου σε Μητροπολίτες Πειραιώς και Μεσσηνίας: «Συγγνώμη,είχα πυρετό»

Τους αποκάλεσε «χρυσαυγίτες, ακροδεξιούς»

Δημόσια συγγνώμη από τους Μητροπολίτες Μεσσηνίας και Πειραιώς ζήτησε μέσω της εκπομπής της στην ΕΡΤ, «Δεύτερη Ματιά», η Κατερίνα Ακριβοπούλου.

Η δημοσιογράφος, τους αποκάλεσε «χρυσαυγίτες, ακροδεξιούς», προκαλώντας την έντονη αντίδραση του Μητροπολίτη Μεσσηνίας, Χρυσόστομου, και του Μητροπολίτη Πειραιώς, Σεραφείμ, οι οποίοι δεν έκρυψαν μάλιστα την πρόθεσή τους να χρησιμοποιήσουν ένδικα μέσα.

Μετά τον σάλο που προκλήθηκε, η Μαίρη Ακριβοπούλου προχώρησε σε πλήρη αναδίπλωση, παραδεχόμενη πως τους αδίκησε.

Παράλληλα δικαιολογήθηκε, λέγοντας πως η μέρα που τα είπε αυτά ήταν μία δύσκολη μέρα, καθώς  τόσο εκείνη, όσο και οι δύο συμπαρουσιαστές της είχαν πυρετό. 

«Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από τους Μητροπολίτες Μεσσηνίας κ.Χρυσόστομο και Πειραιώς κ.Σεραφείμ, διότι χθες όχι απλώς τους αδίκησα, αλλά τους κατηγόρησα αδίκως ότι ταυτίζονται με τον χρυσαυγιτισμό, ενώ συμβαίνει το ακριβώς αντίθετο. Έχουν δίκιο που διαμαρτύρονται. Ο κος Σεραφείμ έχει δίκιο που απειλεί και με ένδικα μέσα».

Στη συνέχεια πρόσθεσε:

«Ζητώ δημόσια συγγνώμη και όχι επειδή έχουν βγάλει οι ίδιοι ανακοινώσεις. Ήταν ένα λάθος που το συνειδητοποίησα χθες μετά το τέλος της εκπομπής γιατί αλλιώς τους είχα στο μυαλό μου. Τον Αμβρόσιο είχα στο μυαλό μου, ο οποίος υπήρξε ταγματάρχης της χωροφυλακής επί χούντας και επειδή χθες ήταν μια δύσκολη μέρα. Ήμασταν και οι τρείς με πυρετό. Είναι πολύ άσχημο να κατηγορείς ανθρώπους, κυρίως για θέματα στα οποία έχουν την ακριβώς αντίθετη στάση».


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top