Τραγωδία στη Μεσσηνία: Νεκροί τρεις 15χρονοι φίλοι σε τροχαίο

Ο ένας πήρε κρυφά το αυτοκίνητο του πατέρα του

Πρώτη δημοσίευση 16:36

Δείτε το ρεπορτάζ του Κεντρικού Δελτίου Ειδήσεων του STAR

Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε το πρωί της Δευτέρας στην Ε.Ο. Κυπαρισσίας- Φιλιατρών στο ύψος της Τερψιθέας, στη Μεσσηνία, με αποτέλεσμα, τρεις φίλοι και σπουδαστές στο ΕΠΑΛ Κυπαρισσίας, ηλικίας 15 ετών, να χάσουν τη ζωή τους.

Το απόγευμα της Δευτέρας, υπέκυψε στα τραύματά του, ο τραυματίας και μάλλον ο οδηγός του οχήματος στο οποίο επέβαιναν οι τρεις ανήλικοι.  Ο 15χρονος είχε μεταφερθεί και νοσηλευόταν στο νοσοκομείο του Ρίου, ωστόσο τελικά υπέκυψε στα τραύματά του. 

Οι δύο φίλοι του βρήκαν ακαριαίο θάνατο.

Το χρονικό

Στο ένα όχημα επέβαιναν τρεις συμμαθητές και φίλοι.  Ο ένας από αυτούς πήρε κρυφά το αυτοκίνητο του πατέρα του, θέλοντας να πάει βόλτα τους δυο φίλους του στα Φιλιατρά.

Κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 15 χρόνος συγκρούστηκε με ένα φορτηγάκι που οδηγούσε ένας 48χρονος άνδρας στο 65ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Τερψιθέας Κυπαρισσίας.

Η σύγκρουση ήταν σφοδρή. Το αυτοκίνητο που επέβαιναν οι τρεις συμμαθητές έγινε κυριολεκτικά μια άμορφη μάζα σιδερικών. Οι πυροσβέστες χρειάστηκαν πάνω από μια ώρα για να απεγκλωβίσουν τα παιδιά, τα οποία τελικά έχασαν τη ζωή τους στη μοιραία βόλτα.

Ο 48χρονος οδηγός του άλλου οχήματος νοσηλεύεται, ευτυχώς εκτός κινδύνου.

Η τροχαία της περιοχής καλείται να αναλάβει τις έρευνες ώστε να διευκρινιστούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το τραγικό δυστύχημα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top