Τρεις Έλληνες οι εγκέφαλοι διεθνούς κυκλώματος διακίνησης κοκαΐνης

Θα μετέφεραν την κοκαΐνη έναντι 1.5 εκατομμυρίου ευρώ

Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση είναι σε πλήρη εξέλιξη  στην Ελλάδα και σε χώρες του εξωτερικού για την εξάρθρωση κυκλώματος που διακινούσε παγκοσμίως μεγάλες ποσότητες κοκαΐνης.

Άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών σε συνεργασία με αστυνομικούς από αντίστοιχες υπηρεσίες του εξωτερικού, έχουν προχωρήσει σε συλλήψεις. 
Δύο Έλληνες και ένας Αλβανός φαίνεται να είναι αυτοί που έχουν οργανώσει όλο το εμπόριο της κοκαΐνης και τη μεταφορά της από το Εκουαδόρ στην Αυστραλία γιατί η πληροφορία πως τα ναρκωτικά θα έρθουν στην Ελλάδα δεν επιβεβαιώνεται. Όλη η μεταφορά και η αγορά των ναρκωτικών φτάνει σ’ ένα ποσό ύψους 1.5 εκατομμύριο ευρώ.

«Έλληνας αστυνομικός πάει στο Εκουαδόρ για να συμμετέχει στις έρευνες, ενώ έχουν κατασχεθεί περίπου 300 κιλά και το ιστιοφόρο το οποίο θα τη μετέφερε. Επίσης, έχουν γίνει και συλλήψεις αρκετών ξένων στο Εκουαδόρ. Προφανώς, είναι οι άνθρωποι που θα επιβιβάζονταν στο ιστιοφόρο που θα μετέφερε την κοκαΐνη» είπε χαρακτηριστικά στο μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων του Star o Παναγιώτης Μπούσιος. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top