6χρονος γεννήθηκε μέσα σε Super Puma!

Η Πολεμική Αεροπορία γιορτάζει σήμερα τον προστάτη της, Αρχάγγελο Μιχαήλ

Η Πολεμική Αεροπορία γιορτάζει σήμερα τον προστάτη της Αρχάγγελο Μιχαήλ, ο οποίος πριν λίγα χρόνια προστάτευσε κι έναν γλυκύτατο μπόμπιρα από τη Σίφνο, που είχε την τύχη να γεννηθεί στον αέρα!   

Ο φοβερός αυτός πιτσιρικάς με το μπλαζέ ύφος είναι ο 6χρονος Θεοφύλακτος - Ερμής Καλόγηρος. Γεννήθηκε στον αέρα, στις 8 Μαρτίου του 2012 μέσα σε ένα SUPER PUMA της Πολεμικής Αεροπορίας.

Ο επισμηναγός Θεόδωρος Χαμηλός, κυβερνήτης τότε του SUPER PUMA, δώρισε στο ιπτάμενο βαφτιστήρι του ένα ομοίωμα του ελικοπτέρου μέσα στο οποίο γεννήθηκε.

Η έκπληξη της Πολεμικής Αεροπορίας στον Πρωθυπουργό και οι AC/DC

Η Πολεμική Αεροπορία γιορτάζει τον προστάτη της Αρχάγγελο Μιχαήλ  και παρουσίασε το πως σώζει ανθρώπους και περιουσίες σαν από μηχανής θεός, σε εκδήλωση στο Μέγαρο Μουσικής μπροστά στον Πρωθυπουργό. 

Η ηγεσία της Αεροπορίας είχε ετοιμάσει και μια μικρή έκπληξη στον Αλέξη Τσίπρα, παρουσιάζοντας ένα βίντεο κλιπ από την περσινή του πτήση με F-16 και μάλιστα υπό τους ήχους των AC/DC.

Ο ίδιος ο Πρωθυπουργός ήταν αυτός μάλιστα που βράβευσε τους βετεράνους αεροπόρους των ακροβατικών τιμ, της δεκαετίας του '50 και του '60. Δεν ξέχασε όμως και τους ήρωες που έπεσαν στο καθήκον, τη φετινή χρονιά. 

 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star εδώ. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top